Pavasarinės jaunųjų šaulių lengvosios atletikos ir mažojo futbolo varžybos (GALERIJA)

Gegužės 19 dieną jaunieji Prienų rajono šauliai skubėjo į tradicines lengvosios atletikos ir mažojo futbolo varžybas Išlauže. Renginyje dalyvavo jaunieji šauliai iš Jiezno gimnazijos, Prienų rinktinės, Birštono gimnazijos, Balbieriškio pagrindinės mokyklos bei varžybų šeimininkai – Išlaužo pagrindinės mokyklos jaunieji sportininkai.             

           Mokiniai varžėsi daugybėje rungčių: metė kamuoliuką, stūmė rutulį, kilnojo svarmenis. Mergaitės bėgo 60, 100 ir 500 šimtus metrų, o vaikinai – 60, 100 ir 1000 metrų. Be lengvosios atletikos, jaunieji šauliai žaidė mažąjį futbolą, o jaunosios šaulės – parko tinklinį. Varžybų metu Prienų šeštosios kuopos šauliai virė košę, Kauno antrosios rinktinės vadas Ž.Šadauskis vedė šaudymo iš pneumatinio šautuvo kursus. Tvarką palaikė vyr. teisėjas R. Meškauskas ir teisėjai Ū. Žalys bei S. Žalys. Na, o linksmiausia dalimi – prizais, kaip ir kasmet, pasirūpino Seimo narys Andrius Palionis. Kiekvienai komandai jis skyrė po saldų prizą – tortą.

Jiezniečių rezultatai buvo tikrai neblogi. Visų pirma, antrus metus į Jiezną grįžo pereinamoji mažojo futbolo pirmosios vietos taurė, komanda taip pat parsivežė ir laimėtą antrosios vietos taurę (nuo pirmąją vietą laimėjusios Prienų rinktinės komandos Jiezno gimnazijos komanda atsiliko tik trimis taškais!). Gražiai rungtyniavo bėgikai: Judita Milišauskaitė, varžydamasi 500 metrų bėgimo rungtyje, finišą pasiekė pirmoji, o Karolina Diškevičiūtė tarp 60 metrų distanciją bėgusių mergaičių buvo antra! Auksą laimėjo ir Dainius Urbanavičius, bėgęs kilometrą, bei Rytis Žuromskas, rungtyniavęs 60 metrų distancijoje. Skirmantas Matulevičius parsivežė sidabro medalį, 100 metrų distanciją įveikęs per 13,84 sek. Aukso medaliu buvo apdovanota ir jieznietė Gintarė Pauliukevičiūtė, kamuoliuko metimo rungtyje nusviedusi kamuoliuką net 46 metrus 40 centimetrų. Pirmoji vieta svarsčio kėlimo rungtyje pelnytai atiteko mūsiškiui Jonui Umbrasui. Dar vieną pirmąją vietą iškovojo mūsų gimnazijos mokinės, žaidusios parko tinklinį.

       Taigi medalių ir taurių, laimėtų tradicinėse lengvosios atletikos ir mažojo futbolo varžybose Išlauže, kraitis išties nemažas. Tikėkimės, kad kitąmet jų bus dar daugiau!                                                                                                                                                                                                                                                                                                         Jiezno gimnazijos jaunoji šaulė Eglė Vinskaitė

DSC05857

galerija0906

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai. Toliau naršydami svetainėje sutinkate, kad slapukai atsirastų Jūsų įrenginyje. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos.

Slapukas yra nedidelė teksto rinkmena, kuri, apsilankius svetainėje, išsaugoma Jūsų kompiuteryje arba greitojo ryšio įrenginyje. Dėl jo interneto svetainė tam tikrą laiką gali „atsiminti“ Jūsų veiksmus ir parinktis (pvz., registracijos vardą, kalbą, šrifto dydį ir kitas rodymo parinktis), dėl to Jums nereikia kaskart jų iš naujo įvedinėti, lankantis svetainėje ar naršant įvairiuose jos puslapiuose.

Close