Tradiciniai Birštono savivaldybės merės verslo pusryčiai su verslo atstovais

Gegužės 21 dieną viešbutyje „Royal Spa Residence“ vyko tradiciniai Birštono savivaldybės merės Nijolės Dirginčienės verslo pusryčiai su Birštono savivaldybės verslo atstovais. Susitikimo tikslas buvo aptarti vasaros sezono naujoves, Birštono kurorto turizmo rodiklius, pasirengimą Birštono kurorto šventei. Verslo pusryčiuose dalyvavo Viešbučių ir restoranų asociacijos prezidentė Evalda Šiškauskienė, Birštono sanatorijų, viešbučių, kempingų, kaimo sodybų, restoranų, kavinių vadovai.

Kaip teigė Birštono savivaldybės merė Nijolė Dirginčienė, „tradiciškai susitikome su kurorto verslo atstovais aptarti aktualius klausimus, artėjantį vasaros sezoną. Daug dėmesio skiriame kurorto įvaizdžiui, kurorto svečiams siūlome išskirtines, kokybiškas paslaugas, visi kartu stengiamės, jog kiekvienas, atvykęs į Birštoną – karališką kurortą – galėtų jaustis karališkai“.
Verslo pusryčiuose dalyvavusi Viešbučių ir restoranų asociacijos prezidentė Evalda Šiškauskienė pateikė įžvalgas turizmo, verslo klausimais. Turizmo informacijos centro direktorė Rūta Kapačinskaitė visiems susirinkusiems pristatė turizmo Birštone statistiką, sezono naujoves. Susitikimo metu buvo aptarti Birštono kurorto įvaizdžio ir komunikacijos klausimai, pristatyta artėjanti Birštono kurorto šventė, svarbiausi vasaros sezono renginiai. Sanatorijų atstovai pristatė naujas sveikatinimo programas, restoranų, kavinių atstovai kalbėjo apie vasaros sezono naujoves. Po diskusijų verslo pusryčių dalyviai susipažino su viešbučio „Royal Spa Residence“ veikla, teikiamomis paslaugomis ir sezono naujovėmis.

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai. Toliau naršydami svetainėje sutinkate, kad slapukai atsirastų Jūsų įrenginyje. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos.

Slapukas yra nedidelė teksto rinkmena, kuri, apsilankius svetainėje, išsaugoma Jūsų kompiuteryje arba greitojo ryšio įrenginyje. Dėl jo interneto svetainė tam tikrą laiką gali „atsiminti“ Jūsų veiksmus ir parinktis (pvz., registracijos vardą, kalbą, šrifto dydį ir kitas rodymo parinktis), dėl to Jums nereikia kaskart jų iš naujo įvedinėti, lankantis svetainėje ar naršant įvairiuose jos puslapiuose.

Close