Čempiono vardas vėl atiteko Robertui

Trečiadienio vakarą išaiškėjo šachmatų turnyro, skirto Pasaulinei mokslo dienai, nugalėtojai ir prizininkai. Ir šį kartą I lygos nugalėtojo titulą pelnė Birštono gimnazijos vienuoliktokas Robertas Travkinas, surinkęs 12,5 taško.

Antroje vietoje, atsilikusi vos puse taško liko daugkartinė čempionė, viena stipriausių Birštono šachmatų klubo narių Danutė Urbonavičiūtė. Trečioji prizinė vieta šioje lygoje atiteko Viliui Tankevičiui, surinkusiam 10,5 taško.

II-oje lygoje pirmąją vietą iškovojo Linas Andriekus, antrąją – Almantas Karpavičius, o trečiąją – Justas Martusevičius.

III-oje lygoje sublizgėjo gimnazijos septintokas Kostas Lėckas, užėmęs pirmąją vietą. Nedaug, vos puse taško nuo jo atsiliko šeštokė Vakarė Stambrauskaitė, o Brigitai Norkutei atiteko trečioji prizinė vieta.

Pradedančiųjų grupėje gerai pasirodė penktokas Arminas Klebauskas, laimėjęs pirmąją vietą. Antroji vieta atiteko Vaidui Paukščiui, o trečioji – gudragalviui ir nenustygstančiam vietoje pirmokui Matui Černevičiui.

I-III lygos prizininkams buvo įteikti medaliai, o pradedantiesiems – dovanėlės. Dovanėlės ir atkakliausių žaidėjų titulai atiteko Virginijai Černevičienei ir gražiausią partiją sužaidusiam Simonui Jurgaičiui.

Šachmatininkus sveikino ir medalius, padėkos raštus bei prizus įteikė Birštono sporto centro direktorius Saulius Smailys ir treneris Kazys Lukošius.

Stasė Asipavičienė

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai. Toliau naršydami svetainėje sutinkate, kad slapukai atsirastų Jūsų įrenginyje. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos.

Slapukas yra nedidelė teksto rinkmena, kuri, apsilankius svetainėje, išsaugoma Jūsų kompiuteryje arba greitojo ryšio įrenginyje. Dėl jo interneto svetainė tam tikrą laiką gali „atsiminti“ Jūsų veiksmus ir parinktis (pvz., registracijos vardą, kalbą, šrifto dydį ir kitas rodymo parinktis), dėl to Jums nereikia kaskart jų iš naujo įvedinėti, lankantis svetainėje ar naršant įvairiuose jos puslapiuose.

Close