Tragedija praėjus tik savaitei po jaunimo konkūro

Penktadienio vakarą, apie 8 val. vakare Prienų r. Veiverių sen., esančio žirgyno teritorijoje ant nugaros rasta gulinti 1995 gimusi mergina. Ant jos rasti kūno nubrozdinimai ir kiti matomi sužalojimai. Pirminiais duomenimis merginą mirtinai sužalojo pasibaidęs vedžiojamas žirgas.

Nelaimė įvyko praėjus vos savaitei po Vazgaikiemyje vykusio Lietuvos jaunimo raitelių varžybų. Varžybų metu savo jauniems šeimininkams taip pat pakluso ne visi žirgai.

Kaip praneša www.balsas.lt, ristūnas ją trypė ir tampė po žemę. Kaunietei smarkiai sužalota galva, o visas kūnas labai nubrozdintas. Pasak policijos, žirgyno šeimininkai ir darbuotojai tik po kurio laiko pamatė trypiamą merginą, bandė ją gelbėti, tačiau įsiutęs gyvulys buvo nesuvaldomas. (Visą straipsnį galite rasti http://balsas.tv3.lt/naujiena/835498/tragedija-pasibaides-zirgas-mirtinai-sutrype-jauna-mergina)

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai. Toliau naršydami svetainėje sutinkate, kad slapukai atsirastų Jūsų įrenginyje. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos.

Slapukas yra nedidelė teksto rinkmena, kuri, apsilankius svetainėje, išsaugoma Jūsų kompiuteryje arba greitojo ryšio įrenginyje. Dėl jo interneto svetainė tam tikrą laiką gali „atsiminti“ Jūsų veiksmus ir parinktis (pvz., registracijos vardą, kalbą, šrifto dydį ir kitas rodymo parinktis), dėl to Jums nereikia kaskart jų iš naujo įvedinėti, lankantis svetainėje ar naršant įvairiuose jos puslapiuose.

Close