Šachmatų turnyro nugalėtoju tapo Kazimieras Senavaitis

Gegužės 13 dieną Birštono sporto centre pasibaigė šachmatų turnyras, skirtas Tarptautinei šeimos dienai. Šį kartą jo nugalėtoju pirmojoje lygoje tapo daugelį kartų antroje vietoje buvęs Kazimieras Senavaitis. Antroji vieta atiteko vienam stipriausių šachmatininkų, studentui Robertui Travkinui, o trečioji – Danutei Urbonavičiūtei.

 

Šie pirmosios lygos žaidėjai surinko didžiausią pergalių skaičių. Kazimieras surinko 12,5 taško, Robertas – 11, o Danutė – 10 taškų.

Šachmatų būrelio treneris Kazys Lukošius džiaugėsi visų pasiekimais, daugelį, ypač žemesnių lygų žaidėjus, pagyrė už padarytą pažangą ir pastangas.

Antroje lygoje geriausiai sekėsi Raimundui Jurgaičiui, kuris pirmą vietą užsitikrino savo sąskaitoje sukaupęs 8 taškus. Antrąją vietą laimėjo Ignas Marčiukaitis, o trečiąją – Pranas Jonikaitis.

Trečioje lygoje pirmąją vietą užtikrintai laimėjo Birštono gimnazijos pirmokas Tauras Stambrauskas, surinkęs net 12 pergalių, antrąją – Tadas Andriekus, trečiąją – Gabija Žuvininkaitė.

Jauniausia turnyro dalyvė – Austėja Stašaitytė, atkakliausia – Virginija Černevičienė, aktyviausias – Simonas Jurgaitis, o gausiausia šachmatininkų šeima – Andriekų vyrai: Linas, Tadas ir Justas.

Turnyro nugalėtojai ir prizininkai šį kartą buvo apdovanoti saldžiosiomis dovanėlėmis, kurias įteikė Birštono sporto centro direktorius Saulius Smailys. Pasak trenerio, diplomai ir medaliai bus per Šachmatų dienos turnyrą, kuriam reikia atsakingai pasiruošti. Juolab kad bus vasara, ir prisėsti prie šachmatų lentų ne taip paprasta.

DSCF0082

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai. Toliau naršydami svetainėje sutinkate, kad slapukai atsirastų Jūsų įrenginyje. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos.

Slapukas yra nedidelė teksto rinkmena, kuri, apsilankius svetainėje, išsaugoma Jūsų kompiuteryje arba greitojo ryšio įrenginyje. Dėl jo interneto svetainė tam tikrą laiką gali „atsiminti“ Jūsų veiksmus ir parinktis (pvz., registracijos vardą, kalbą, šrifto dydį ir kitas rodymo parinktis), dėl to Jums nereikia kaskart jų iš naujo įvedinėti, lankantis svetainėje ar naršant įvairiuose jos puslapiuose.

Close