Žiburiečių sėkmė Prienų rajono ir Birštono atskirų rungčių lengvosios varžybose

Antradienį Birštono stadione vyko Prienų rajono ir Birštono mokinių atskirų rungčių lengvosios varžybos, kuriose sėkmingai startavo Prienų „Žiburio“ gimnazijos merginų ir vaikinų komandos.

Savo rungtyse pirmąsias vietas laimėjo Karina Bendinskaitė, Rūta Maceinaitė, Aurelija Valčiukaitė, Adomas Žukovas, Tomas Pagirys, Edvinas Stravinskas ir merginų bei vaikinų estafečių komandos.

Antrąsias vietas iškovojo Deividas Juknys, Karolis Mazauskas, Mantas Jakučionis, Jovilė Jakonytė, Karolina Mieldažytė, Monika Černiauskaitė.

Komandinėse varžybose merginos ir vaikinai laimėjo I vietą ir buvo apdovanoti mokytojo Prano Kundroto taure.

Dalia Šklėriūtė,

gimnazijos kūno kultūros mokytoja

 

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai. Toliau naršydami svetainėje sutinkate, kad slapukai atsirastų Jūsų įrenginyje. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos.

Slapukas yra nedidelė teksto rinkmena, kuri, apsilankius svetainėje, išsaugoma Jūsų kompiuteryje arba greitojo ryšio įrenginyje. Dėl jo interneto svetainė tam tikrą laiką gali „atsiminti“ Jūsų veiksmus ir parinktis (pvz., registracijos vardą, kalbą, šrifto dydį ir kitas rodymo parinktis), dėl to Jums nereikia kaskart jų iš naujo įvedinėti, lankantis svetainėje ar naršant įvairiuose jos puslapiuose.

Close