Sakoma, kad už gerą atlyginama geru. Tuo galėjo įsitikinti du, Alytaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato (toliau – Alytaus apskr. VPK), patruliai, kurie, ankstyvą gegužės 11 dienos rytą, pagelbėjo į Santariškių klinikas skubančiam vyriškiui.

Alytaus apskr. VPK viršininkas Česlovas Mulma gavo alytiškio padėką, skirtą Viešosios tvarkos skyriaus Patrulių kuopos patruliams Tomui Šimoniui ir Virginijui Vrubliauskui. Vyriškis savo laiške dėkoja neabejingiems, šauniems pareigūnams, kurie nenumojo ranka ir padėjo laiku pasiekti tikslą.

„Kiekvieną kartą džiugu bei malonu sulaukti padėkos laiškų ir gerų žodžių. Didžiuojuosi pareigūnais, kurie dirba Alytaus apskrityje ir savo pareigą ginti, saugoti, padėti atlieka tinkamai. Gerų darbų, kaip ir gerų žodžių – niekada nebus per daug. Tai vienas iš būdų būti laimingais ir džiuginti aplinkinius.“, – sakė Č. Mulma.

Vyro laiškas:

„Š. m. gegužės 11 d., apie 04.50 val., skubėjau į autobusų stotį, nes turėjau važiuoti į Santariškių klinikas, atlikti labai svarbią procedūrą. Neprisiskambinau į taksi firmą, todėl vėlavau. Man einant Jotvingių gatve, važiuojant pamačiau policijos automobilį, nusprendžiau jį sustabdyti ir paprašyti pareigūnų pagalbos. Sustabdęs, paaiškinau, kad labai skubu pas medikus ir vyrai mielai mene nuvežė į autobusų stotį. Tik jų dėka aš spėjau į autobusą ir klinikose buvau man reikiamu laiku. Esu labai dėkingas pareigūnams. Su policija susidūriau pirmą kartą ir likau nustebintas jų geranoriškumu ir betarpiška pagalba. Gediminas“

Iš kairės: V. Vrubliauskas, T. Šimonis.

 05-15_patruliai

Alytaus apskr. VPK informacija

 

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai. Toliau naršydami svetainėje sutinkate, kad slapukai atsirastų Jūsų įrenginyje. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos.

Slapukas yra nedidelė teksto rinkmena, kuri, apsilankius svetainėje, išsaugoma Jūsų kompiuteryje arba greitojo ryšio įrenginyje. Dėl jo interneto svetainė tam tikrą laiką gali „atsiminti“ Jūsų veiksmus ir parinktis (pvz., registracijos vardą, kalbą, šrifto dydį ir kitas rodymo parinktis), dėl to Jums nereikia kaskart jų iš naujo įvedinėti, lankantis svetainėje ar naršant įvairiuose jos puslapiuose.

Close