Traškių vaisių bei daržovių automatas „KRIMST KRIMST“ – „Žiburio“ gimnazistų idėja

Džiugu, kad gimnazistai neapsiriboja tik kasdieniais namų darbais, o atranda laiko ir kiek kitokioms pamokoms – verslumą skatinančiam respublikiniam projektui „Skrydis verslo klase”. Visus metus abiturientai padedami verslo specialistų tobulino savo būsimo verslo idėjas, kūrė finansinius planus, reklamas, bendravo su tiekėjais, kol galiausiai šių metų gegužės 12 dieną įvyko projekto „Skrydis verslo klase” finalinis renginys. Finišą pasiekė ir trys mūsų gimnazijos komandos. Tarp daugybės įvairiausių Lietuvos mokinių idėjų buvo pastebėta bei apdovanota ir „Žiburio“ gimnazijos komanda, kurios idėja – vaisių ir daržovių automatas „KRIMST KRIMST“.  Šaunieji gimnazistai džiaugiasi, kad jų darbas nenuėjo veltui ir, padedami specialistų, įsteigs savo įmonę, todėl netrukus Prienų „Žiburio“ gimnazijoje mokinių lauks traškių vaisių bei daržovių automatas „KRIMST KRIMST“!

Marijus Giraitis, IV kl. mokinys

 

11245337_1086161191400083_648295361_n

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai. Toliau naršydami svetainėje sutinkate, kad slapukai atsirastų Jūsų įrenginyje. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos.

Slapukas yra nedidelė teksto rinkmena, kuri, apsilankius svetainėje, išsaugoma Jūsų kompiuteryje arba greitojo ryšio įrenginyje. Dėl jo interneto svetainė tam tikrą laiką gali „atsiminti“ Jūsų veiksmus ir parinktis (pvz., registracijos vardą, kalbą, šrifto dydį ir kitas rodymo parinktis), dėl to Jums nereikia kaskart jų iš naujo įvedinėti, lankantis svetainėje ar naršant įvairiuose jos puslapiuose.

Close