X Faktoriaus autobusiukas atvyksta į Prienus

Kitą savaitę muzikaliausias projektas „X Faktorius“ pradeda savo kelionę po Lietuvą. Tiems, kurie neišdrįso atvykti į TV3 didžiojo projekto atrankas, bus puiki proga pademonstruoti savo talentą, laimėti šou ir pasiimti 15 000 eurų.

Kaip teigia projekto „X Faktorius“ režisierius Mindaugas Meškauskas, keliauti po Lietuvos miestus su autobusiuku yra puikus būdas atrasti talentų. „Sakoma, jei Mahometas neina pas kalną, kalnas ateis pas Mahometą. „X Faktoriaus“ autobusiuko turą po Lietuvos miestus galima būtų juokais palyginti su šiuo posakiu“, – šypsodamasis sako M. Meškauskas.

 busikas2

Didžiuosiuose Lietuvos miestuose norinčių ir išdrįstančių ateiti į perklausas yra gana nemažai, tačiau mažesniuose miestuose gyvenantys talentai kartais nedrįsta atvykti, abejoja savo gabumais, o kartais tiesiog neranda laiko visą dieną truksiančiai kelionei.

„Atvykdami į mažesnius miestelius norime paskatinti visus, kurie dar abejoja. Ateikite, tai tik perklausos, niekas jūsų nebars, nekomentuos ir nevertins. Jus tik perklausys ir jei esate talentingas dainininkas, pakvies į Teisėjų atrankas. Nepražiopsokite savo galimybės. Kartais ilgos dvejonės ir abejonės palieka gilius nusivylimo pėdsakus, kažko neįvykusio jausmas persekioja visą gyvenimą. O jei tai tikrai jūsų gyvenimo didžiausias posūkis?“, – parodyti savo talentą skatina M. Meškauskas.

Tiems, kurie vis dar nedrįsta ateiti į atrankas, įkvėpimo šaltiniu galėtų tapti britų dainininkas, 2012 metų „X Faktoriaus“ nugalėtojas Jamesas Arthuras. Tuomet dar niekam nežinomas, neapsisprendęs, savimi abejojantis jaunuolis Arthuras, draugų padrąsintas, užėjo į „X Faktoriaus“ autobusiuką ir padainavo.

„Netrukus jo istoriją sužinojo visas pasaulis – į jo koncertus renkasi tūkstantinės minios gerbėjų, dainas nuolat groja radijo stotys… O viso to galėjo ir nebūti, jei ne „X Faktoriaus“ autobusiukas. Todėl mes nesustojame ieškodami talentų“, – pasakojo M. Meškauskas.

Išmėginti savo jėgas „X Faktoriuje“ ragina ir TV3 projekto teisėjas Marijonas Mikutavičius. Pasidalintame vaizdo įraše dainininkas, laidų vedėjas ragina žmones nebijoti dalyvauti projekte: „Gal jums to niekas niekada nesakė, bet kad ir kaip būtų liūdna, gyvenime yra šiokia tokia konkurencija. Gyvenimas – varžybos, kurių negali laimėti, jeigu neparodysi, ką tu sugebi.“

 J. Arlauskaitė

Nepraleisti progos sudalyvauti TV3-jų „X Faktoriuje“ kviečia ir Justė Arlauskaitė-Jazzu. Projekto teisėja tapusi viena populiariausių šių dienų atlikėjų su nekantrumu laukia, kada galės išvysti visus talentus scenoje. „Esu tikra, kad ir mažiausiuose Lietuvos kampeliuose galima rasti talentų. Jei tu galvoji, kad gali ir nori dainuoti – ateik ir nedvejok. Tai puiki galimybė patikrinti save ir būti išgirstam!“, – sako atlikėja, 2014 metais M.A.M.A. apdovanojimuose pelniusi daugiausiai apdovanojimų. Grupė „Leon Somov ir Jazzu“ atsiėmė metų grupės, metų albumo, metų elektroninės muzikos grupės apdovanojimus.

Norintiems dalyvauti projekte tereikia atvykti prie „X Faktoriaus“ autobusiuko ir padainuoti. Dalyvis turi būti pasiruošęs iš anksto dvi dainas. Būtų puiku, jei būsimi TV3 projekto dalyviai atrankose dainuotų tas dainas, kurias žada atlikti per Teisėjų perklausas. Bent viena iš dviejų dainų turėtų būti greito tempo.

Geriausia, kad savo talentą norintis pademonstruoti dalyvis įsirašytų dainos muziką į audio CD formatą. Per atrankas grupėms nebus suteikta galimybė groti gyvai. TV3 projekto „X Faktorius“ atrankos Tavo mieste – tiesiausias kelias į Teisėjų perklausas.

„X Faktoriaus“ autobusiukas Tavęs lauks:

Gegužės 26 d., 11 val., Prienuose, Prienų kultūros ir laisvalaikio centre.

busikas1

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai. Toliau naršydami svetainėje sutinkate, kad slapukai atsirastų Jūsų įrenginyje. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos.

Slapukas yra nedidelė teksto rinkmena, kuri, apsilankius svetainėje, išsaugoma Jūsų kompiuteryje arba greitojo ryšio įrenginyje. Dėl jo interneto svetainė tam tikrą laiką gali „atsiminti“ Jūsų veiksmus ir parinktis (pvz., registracijos vardą, kalbą, šrifto dydį ir kitas rodymo parinktis), dėl to Jums nereikia kaskart jų iš naujo įvedinėti, lankantis svetainėje ar naršant įvairiuose jos puslapiuose.

Close