Jiezno katilinėje planuojamos teigiamos permainos

Gegužės 8 d. Prienų r. savivaldybės meras Alvydas Vaicekauskas suorganizavo išvyką į Jiezno seniūniją dėl katilinės pertvarkos. AB „Prienų šilumos tinklai“ specialistai, Prienų r. savivaldybės administracijos Statybos ir ekonominės plėtros skyriaus darbuotojai, Jiezno seniūnas ir operatoriaus UAB „Roalsa“ atstovai aptarė vietos gyventojams keliamus rūpesčius – per didelį dūmų, išmetamų kietųjų kuro dalelių kiekį, dėl lietaus ir prastos būklės sunkiai išvažiuojamus kelius, netvarkingą aplinką.

Aplinkinių namų gyventojai merui pasiguodė, kad situacija labai sudėtinga – į kambarius patenka dūmai, vėjas blaško durpes, lyjant stipriam lietui semia jų daržus, keliu pasidaro sunku važiuoti.

Po diskusijų ir derybų sutarta, kad iki šildymo sezono Prienų r. savivaldybė sutvarko kelią, ieško galimybių mažinti įsiskolinimus, o UAB „Roalsa“ uždengia ir pastato kuro saugyklą, kad durpių neblaškytų vėjas, bei į kaminą įdeda įdėklą, kuris, anot specialistų, turi tikrai sumažinti dūmų kiekį. Susitikimas baigėsi susitarimu, kad reikia kalbėtis, diskutuoti ir derinti abipuses pozicijas – tik taip galima pasiekti teigiamą rezultatą.

Prienų r. savivaldybės informacija

 DSC_0708m

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai. Toliau naršydami svetainėje sutinkate, kad slapukai atsirastų Jūsų įrenginyje. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos.

Slapukas yra nedidelė teksto rinkmena, kuri, apsilankius svetainėje, išsaugoma Jūsų kompiuteryje arba greitojo ryšio įrenginyje. Dėl jo interneto svetainė tam tikrą laiką gali „atsiminti“ Jūsų veiksmus ir parinktis (pvz., registracijos vardą, kalbą, šrifto dydį ir kitas rodymo parinktis), dėl to Jums nereikia kaskart jų iš naujo įvedinėti, lankantis svetainėje ar naršant įvairiuose jos puslapiuose.

Close