2015 metų balandžio mėnuo Prienų r. savivaldybėje

Prienų r. savivaldybės meras A. Vaicekauskas, administracijos direktorius E. Visockas, Statybos ir ekonominės plėtros skyriaus vyriausiasis specialistas D. Sodaitis lankėsi Prienų biokatilinės statybų aikštelėje, kur domėjosi naujosios katilinės statybų eiga bei susitiko su AB „Prienų šilumos tinklai“  direktore A. Minciuviene ir rangovų UAB „Irdaiva“ bei UAB „NEST Baltija“ specialistais ir darbuotojais. Buvo aptarti aktualūs prieniečiams klausimai dėl biokatilinės darbo pradžios.

Prienų r. savivaldybėje buvo pristatyti kelių Vilnius–Prienai–Marijampolė ir Kaunas–Prienai rekonstravimo projektai, jie aptarti su savivaldybės vadovybe ir specialistais.

Prienų r. savivaldybės administracijos Švietimo skyrius visose rajono bendrojo ugdymo mokyklose analizavo ugdymo turinio planavimą, kad išsiaiškintų ugdymo turinio planavimo situaciją bei numatytų planavimo tobulinimo galimybes siekiant pagerinti mokinių mokymo(si) rezultatus.

Buvo tęsiamos projekto „Lyderių laikas 2“ veiklos: balandžio 8 d. Švietimo skyriaus ir mokyklų vadovų atstovai dalyvavo nacionaliniame švietimo lyderystės forume 2015 „Savivaldybių lyderystės kelias“, kuriame visų projekte dalyvavusių 15 savivaldybių vardu prieniškiai pristatė šio projekto veiklų naudą savivaldybių švietimo bendruomenėms.

Prienų rajone sukurtas unikalus lyderystės modelis „Mokytojų kūrybiškumo ir lyderystės plėtra Prienų rajone“ balandžio 22 d. pristatytas Lazdijų rajone, balandžio 29 d. susipažinti su šia patirtimi atvyko Palangos miesto mokyklų vadovai.

  Kultūros dienos proga balandžio 15 d. Prienų kultūros ir laisvalaikio centre gausiai susirinkusiems  rajono kultūros kūrėjams  šiltai padėkojo Prienų rajono savivaldybės vadovai,  įteikdami gėles ir padėkas. Apdovanojimų ceremonijoje triumfavo tie darbuotojai, kurie 2014-aisiais pagarsėjo gražiausiais, įdomiausiais ir aktualiausiais darbais  kultūros labui.

  Balandžio 18 d. Prienų šile vyko atviras orientavimosi sporto Prienų čempionatas, kuriame dalyvavo 388 orientacininkai iš įvairių šalies klubų ir sporto mokyklų.

  Balandžio 24 d. Prienų kūno kultūros ir sporto centro teritorijoje vyko Lietuvos mokinių olimpinio festivalio orientavimosi sporto finalinės varžybos, kuriose dalyvavo Lietuvos mokyklų, nugalėjusių tarpzoninėse varžybose, atstovai.

  Balandžio 26 d. Prienų arenoje vyko Lietuvos šeimų stalo teniso turnyras, kuriame savo jėgas išmėgino šeimos iš visos Lietuvos.

  Balandžio mėn. toliau tęsėsi želdinių Prienų miesto J. Brundzos gatvėje tvarkymas, susijęs su daugiabučių namų modernizavimu.

Prienų r. savivaldybės meras Alvydas Vaicekauskas gyventojus priima antradieniais 8–12 val. ir 17–18 val.

Prienų r. savivaldybės mero pavaduotojas Algis Marcinkevičius gyventojus priima trečiadieniais 8–12 val. ir 17–18 val.

Išankstinė registracija telefonu 61100.

 

Prienų rajono savivaldybės informacija

 

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai. Toliau naršydami svetainėje sutinkate, kad slapukai atsirastų Jūsų įrenginyje. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos.

Slapukas yra nedidelė teksto rinkmena, kuri, apsilankius svetainėje, išsaugoma Jūsų kompiuteryje arba greitojo ryšio įrenginyje. Dėl jo interneto svetainė tam tikrą laiką gali „atsiminti“ Jūsų veiksmus ir parinktis (pvz., registracijos vardą, kalbą, šrifto dydį ir kitas rodymo parinktis), dėl to Jums nereikia kaskart jų iš naujo įvedinėti, lankantis svetainėje ar naršant įvairiuose jos puslapiuose.

Close