Renkama savanorių kariuomenė elektroninės muzikos festivaliui „Revolution Festival“

Antrą kartą vyksiantis elektroninės muzikos festivalis „Revolution“, šiemet pretenduojantis tapti geriausiu, ieško muziką mylinčių, darbščių ir atsakingų savanorių! Jie turės galimybę į festivalį patekti nemokamai, klausytis mėgiamos muzikos ir savo veikla prisidėti prie festivalio sėkmės.

„Savanoriai – festivalio veidas, rankos ir kojos, akys ir ausys. Jeigu nori tapti puikios „Revolution Festival 2015“ savanorių komandos dalimi, laukiame tavo anketos su prisistatymu. Nepamiršk papasakoti, ką esi pasiryžęs padaryti dėl šio festivalio“, – kviečia festivalio organizatoriai.

Savanoriams bus suteikta galimybė pamatyti skirtingas festivalio erdves ir sritis iš vidaus, prisidėti prie sklandaus jo įgyvendinimo. Savanoriai galės rinktis iš 8 veiklos sričių – bendrauti su atlikėjais, padėti automobilių stovėjimo aikštelėje, scenose ar bilietų kasoje, konsultuoti informacijos centre, fotografuoti.

Anketą kviečiame užpildyti internete https://goo.gl/7HNZWd iki 2015 m. gegužės 22 d. Su atrinktais kandidatais susisieksime iki gegužės 26 d.

Kilus klausimams, kreipkis į info@jahnation.lt.

Elektroninės muzikos festivalis „Revolution“ vyks 2015 m. birželio 19–21 dienomis Utenos rajone. Šiemet festivalyje stebuklingais garsais džiugins daugiau nei 50 nuostabiausių atlikėjų iš Lietuvos ir užsienio. Jie susiburs 3 skirtingiems skoniams subalansuotose scenose.

Bilietai jau parduodami: http://www.bilietai.lt/lt/event/24034

Savanoriai (2)

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai. Toliau naršydami svetainėje sutinkate, kad slapukai atsirastų Jūsų įrenginyje. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos.

Slapukas yra nedidelė teksto rinkmena, kuri, apsilankius svetainėje, išsaugoma Jūsų kompiuteryje arba greitojo ryšio įrenginyje. Dėl jo interneto svetainė tam tikrą laiką gali „atsiminti“ Jūsų veiksmus ir parinktis (pvz., registracijos vardą, kalbą, šrifto dydį ir kitas rodymo parinktis), dėl to Jums nereikia kaskart jų iš naujo įvedinėti, lankantis svetainėje ar naršant įvairiuose jos puslapiuose.

Close