„Džiaugsmo ašara“ vėl suvienijo neįgalaus jaunimo teatrus (GALERIJA)

Gegužės 8 d. Alytaus jaunimo centre vyko tradicinis, jau 15-asis tarptautinis neįgaliųjų vaikų ir jaunimo teatrų festivalis „Džiaugsmo ašara“. Į festivalį susirinko kolektyvai iš Kauno, Alytaus, Prienų, Marijampolės, Kapčiamiesčio bei Lenkijos.

DSC_6816

galerija0906

 

 Jau daugelį metų festivalyje dalyvauja Prienų „Revuonos“ pagrindinės mokyklos specialiojo ugdymo skyriaus (anksčiau Prienų specialiosios mokyklos) moksleiviai, vadovaujami mokyklos direktorės pavaduotojos ugdymui Kristinos Belenavičienės bei režisierės Almos Onos Vaišnienės. Mažiesiems aktoriams šiemet pianinu akomponavo muzikos mokytoja Ramunė Liutvynskienė.

Teatrų festivalyje „Džiaugsmo ašara“ ne tik galima pamatyti pačių mažiausių ar jau ne vieną dešimtį metų skaičiuojančių aktorių vaidybą bei šokį, bet ir išgirsti jų dainas. Visus festivalio dalyvius suvienija teatro dvasia. Čia netrūksta draugiškumo, nuoširdumo ir gausių ovacijų. Žiūrovus džiugino kolektyvų režisierių kūrybiškumas, trykštanti aktorių energija, džiaugsmas.

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai. Toliau naršydami svetainėje sutinkate, kad slapukai atsirastų Jūsų įrenginyje. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos.

Slapukas yra nedidelė teksto rinkmena, kuri, apsilankius svetainėje, išsaugoma Jūsų kompiuteryje arba greitojo ryšio įrenginyje. Dėl jo interneto svetainė tam tikrą laiką gali „atsiminti“ Jūsų veiksmus ir parinktis (pvz., registracijos vardą, kalbą, šrifto dydį ir kitas rodymo parinktis), dėl to Jums nereikia kaskart jų iš naujo įvedinėti, lankantis svetainėje ar naršant įvairiuose jos puslapiuose.

Close