Goda Alijeva atsikratė 30 kilogramų, jos išmatavimai – vėl idealūs

Du vaikus auginanti gražuolė Goda Alijeva savo grožiu stebina aplinkinius, nors šiandien Goda nesureikšmina savo grožio ir kūno formų, tačiau mergina pripažįsta, kad ji dabar atrodo taip pat, kaip prieš susilaukiant pirmojo vaikelio.

„Pirmą nėštumą buvau priaugusi 30 kilogramų, per antrąjį – 16 kg. Bet svoris savaime tiesiog nukrito. Aš ilgai pati maitinau vaikus, todėl natūralu, kad svoris krito, nes lakstyti su dviem vaikais tikrai nėra paprasta. Suktis namuose, virtuvėje, aplink vaikus, aplink vyrą – tikrai yra ką veikti. Mes moterys neturim net kada pailsėti“, – KK2 žurnalistams šį antradienio vakarą 19.30 val. laidoje KK2 per LNK kalbės G. Alijeva.

Goda sako, kad dabar ji atrodo tokia sulieknėjusi, nes ilgą laiką buvo stora. „Du nėštumai vis tiek savo pėdsaką paliko. Dabar tiesiog sugrįžau į savas formas, sveriu lygiai tiek pat, kiek ir svėriau prieš nėštumus, dėl to labai džiaugiuosi. Savo kūną galbūt reikėtų dar labiau pamylėti ir pasportuoti, bet tiesiog neturiu dabar galimybės, reikia palaukti, kol Amiliukas paaugs“, – atviravo dainininkė.

 

Dabar Goda sveria 55 kilogramus, o kūno formos: 90 – 60 – 90! Žurnalistams mergina sakė, kad tai – genai ir rūpestis savimi.

„Manau, kad pagrindinis dalykas yra genetika, ir, žinoma, rūpinimasis savimi. Nedarau aš nieko ypatingo, sportuoti dabar nelabai išeina. Veidą ir rankas reikia prižiūrėti, veido valymus darausi kartą į mėnesį, tai yra privaloma, nes ir kremas kitaip geriasi ir kosmetika kitaip paryškina tavo veidą. Stengiuosi viską daryti, neatsilikti, nenoriu pasenti anksčiau laiko, be to, man dar net trisdešimties nėra, tai taip ir atrodau“, – apie savo grožį KK2 žurnalistams kalbėjo Goda.

 

Tačiau Goda pripažįsta, kad norint turėti idealią figūrą, ypač dviejų vaikų mamai, reikia labai žiūrėti, ką valgai, mergina yra net 5 dienas nieko nevalgė, nes laikėsi skysčių dietos.

„Bandžiau paklausyti savo mamos, nes ji dažnai į savaitę kartą turi iškrovos dieną, tiesiog nieko nevalgo, geria tik vandenį, bet aš neturiu tam valios. Man tikrai nėra gražu per plonas kūnas, bet toks apvalesnis, moteriškesnis, man labai seksualu ir gražu“. – sakė G. Alijeva.

Jaunoji mama dažniausiai pasitenkina tuo, kas lieka nuo sūnelio Amilio ir dukrytės Tėjos stalo. „Pusryčiams valgau labai minimaliai, dažniausiai geriu arbatą arba kavą, tai dažniausiai prie jos kokią košę valgau, kuri lieko nuo Amilio ir viskas“, – kalbėjo dainininkė.

Plačiau apie gražuolės Godos Alijevos gyvenimą ir grožį žiūrėkite šį antradienio vakarą 19.30 val. per LNK laidoje KK2.

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai. Toliau naršydami svetainėje sutinkate, kad slapukai atsirastų Jūsų įrenginyje. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos.

Slapukas yra nedidelė teksto rinkmena, kuri, apsilankius svetainėje, išsaugoma Jūsų kompiuteryje arba greitojo ryšio įrenginyje. Dėl jo interneto svetainė tam tikrą laiką gali „atsiminti“ Jūsų veiksmus ir parinktis (pvz., registracijos vardą, kalbą, šrifto dydį ir kitas rodymo parinktis), dėl to Jums nereikia kaskart jų iš naujo įvedinėti, lankantis svetainėje ar naršant įvairiuose jos puslapiuose.

Close