Lietuvos pašte jau priimama antrojo pusmečio prenumerata

Lietuvos paštas fiksuoja tendenciją – gyventojai prenumeruodami leidinius vis dažniau renkasi ne dienraščius ar savaitraščius, o mėnesinius žurnalus.

„Pastebime, kad gyventojų leidinių skaitymo įpročiai po truputį keičiasi. Jei anksčiau gyventojai itin aktyviai prenumeruodavo nacionalinius dienraščius, tai šiuo metu po truputį auga „nesenstančio“ turinio leidiniai – informacinio, mokslinio, istorinio pobūdžio mėnesiniai žurnalai. Populiarūs išlieka leidiniai vaikams, moterims, laisvalaikiui“, – sakė Lietuvos pašto Pašto tinklo tarnybos direktorė Inga Dundulienė.

Pasak I. Dundulienės, regioninių leidinių populiarumas pastaruoju metu išlieka nepakitęs – regioninė ir rajoninė spauda turi savo skaitytojų ratą, kuris lieka ištikimas jai jau ne vienerius metus.

Lietuvos paštas primena, kad jau priimama leidinių prenumerata antrajam šių metų pusmečiui. Užsisakyti leidinių kitam pusmečiui galima bet kuriame pašte ar per laiškininką, tinklalapyje www.prenumeruok.lt arba telefonu 8 700 55 400. Leidinių prenumeratos paslauga teikiama ir visuose „PayPost“ skyriuose. Laikraščio „Naujasis Gėlupis“ prenumeratos kainas galite pažiūrėti čia: http://www.naujasisgelupis.lt/?page_id=97 

Lietuvos pašte prenumeratoriai gali rinktis iš beveik 700 pačių įvairiausių leidinių – nacionalinių, regioninių, įvairių žurnalų, leidžiamų tiek Lietuvoje, tiek užsienio šalyse.

Rinkos tyrimų bendrovės SIC duomenimis, praėjusiais metais 64 proc. spaudą prenumeruojančių gyventojų leidinius užsisakė būtent Lietuvos pašte. 41 proc. teigė prenumeruojantys leidinius nors kartą per pusmetį, o dar 10 proc. apklaustųjų sakėsi leidinius prenumeruojantys kartą per mėnesį.

Akcinė bendrovė Lietuvos paštas – tankiausią pašto paslaugų teikimo vietų tinklą turinti bendrovė šalyje. Lietuvos paštas teikia pašto, logistikos ir finansinio tarpininkavimo paslaugas.

AB LIETUVOS PAŠTAS
Lietuvos paštas

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai. Toliau naršydami svetainėje sutinkate, kad slapukai atsirastų Jūsų įrenginyje. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos.

Slapukas yra nedidelė teksto rinkmena, kuri, apsilankius svetainėje, išsaugoma Jūsų kompiuteryje arba greitojo ryšio įrenginyje. Dėl jo interneto svetainė tam tikrą laiką gali „atsiminti“ Jūsų veiksmus ir parinktis (pvz., registracijos vardą, kalbą, šrifto dydį ir kitas rodymo parinktis), dėl to Jums nereikia kaskart jų iš naujo įvedinėti, lankantis svetainėje ar naršant įvairiuose jos puslapiuose.

Close