Balandžio 25 d. Birštone vykusioje aplinkos švarinimo akcijoje „Darom“ gausiausiai dalyvavo „Tvarkos ir teisingumo“ partijos Birštono skyriaus nariai.

Susirinkę centriniame miesto parke netoli „Sonatos“ viešbučio, talkininkai pasidalijo maišus, pirštines ir patraukė rinkti šiukšlių ne tik parko teritorijoje, bet ir prie Nemuno, į vasaros estradą.

 

Akcija „Darom“ – vienas didžiausių Lietuvoje renginių, kuris atkreipia dėmesį ne tik į aplinkosaugos problemas Lietuvoje ir Europoje, bet ir skatina savanorystės bei pilietiškumo jausmą. Šiais metais akcija vyksta jau aštuntą kartą. Skaičiuojama, kad šiame judėjime dalyvauja jau daugiau kaip 200 000 žmonių, nes kasmet prisijungia naujų švarios aplinkos mylėtojų.

Birštonas – švarus miestas, nes visiems gyventojams svarbu, kad kurortas būtų gerai tvarkomas, jame nuolat palaikoma švara. O tai priklauso nuo visų gyventojų ir atvykstančiųjų požiūrio.

Akcija „Darom“ yra puiki bendruomenių, įstaigų, visuomeninių organizacijų ir partijų iniciatyva. Apsikuopti savame kieme, savame mieste , o ypač kurorte prieš prasidedant vasaros sezonui yra labai naudinga.

Savo partiečius šiai gražiai aplinkosauginei akcijai subūrė partijos „Tvarka ir teisingumas“ lyderis, Birštono savivaldybės tarybos narys Audrius Šeržentas

Nors kurorte visi laikosi tvarkos, tačiau talkininkai pririnko pilnus maišus didesnių ir mažesnių šiukšlių.

 

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai. Toliau naršydami svetainėje sutinkate, kad slapukai atsirastų Jūsų įrenginyje. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos.

Slapukas yra nedidelė teksto rinkmena, kuri, apsilankius svetainėje, išsaugoma Jūsų kompiuteryje arba greitojo ryšio įrenginyje. Dėl jo interneto svetainė tam tikrą laiką gali „atsiminti“ Jūsų veiksmus ir parinktis (pvz., registracijos vardą, kalbą, šrifto dydį ir kitas rodymo parinktis), dėl to Jums nereikia kaskart jų iš naujo įvedinėti, lankantis svetainėje ar naršant įvairiuose jos puslapiuose.

Close