Knygų vaikams dovanojo TEO LT Kauno regiono darbuotojai

Balandžio 21 d. Prienų bendruomenės vaikų dienos užimtumo centre lankėsi TEO LT Kauno regiono atstovai, kurie vaikams atvežė keletą dėžių knygų.

 

Informacinių technologijų ir telekomunikacijų bendrovės „Teo“ Kauno regiono atstovai Albertas Vidmantas ir Aurelija Žemaitienė atvyko į Prienų bendruomenės vaikų dienos užimtumo centrą su vertingomis dovanomis: jie atvežė tris dėžes knygų, kurias surinko ir vaikams dovanojo Kauno regiono darbuotojai.

IT ir telekomunikacijų bendrovė „Teo“ kasmet rengia įvairias gerumo akcijas, kurių viena šiemet pasiekė ir Prienus. Vaikų dienos užimtumo centre svečiai bendravo su vaikais, kalbėjo apie knygų skaitymą, dalijosi įspūdžiais apie skaitytas knygas. Atsisveikinant vaikai gavo užduotį iki gegužės pradžios nupiešti po piešinį apie informacines technologijas.

Susitikimo metu buvo susitarta dėl tolimesnio bendradarbiavimo tarp TEO LT Kauno regiono ir Prienų bendruomenės vaikų dienos užimtumo centro. Svečiai pakvietė prieniečius atvykti į TEO LT Kauno regiono bendrovę, kur pažadėjo pravesti pamokėles apie pažangias technologijas ir saugų naudojimąsi internetu.

Kaip sakė Vaikų dienos užimtumo centro projekto vadovė Vilma Bražukaitienė, į tokią (nors ir netolimą) ekskursiją po TEO bendrovę naudinga būtų nuvežti kuo daugiau vaikų, o tam reikia didelio autobuso ir lėšų bei, be abejo, rėmėjų pagalbos.

http://www.teo.lt/internetas-kaune/13838

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai. Toliau naršydami svetainėje sutinkate, kad slapukai atsirastų Jūsų įrenginyje. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos.

Slapukas yra nedidelė teksto rinkmena, kuri, apsilankius svetainėje, išsaugoma Jūsų kompiuteryje arba greitojo ryšio įrenginyje. Dėl jo interneto svetainė tam tikrą laiką gali „atsiminti“ Jūsų veiksmus ir parinktis (pvz., registracijos vardą, kalbą, šrifto dydį ir kitas rodymo parinktis), dėl to Jums nereikia kaskart jų iš naujo įvedinėti, lankantis svetainėje ar naršant įvairiuose jos puslapiuose.

Close