Vienas pirmųjų mero darbų – naujosios Prienų biokatilinės statybų eigos apžiūra

Prienų r. savivaldybės meras Alvydas Vaicekauskas su būsimu administracijos direktoriumi Egidijumi Visocku, Statybos ir ekonominės plėtros skyriaus vyriausiuoju specialistu D. Sodaičiu nuvyko į  Prienų biokatilinės statybų aikštelę, kurioje domėjosi naujosios katilinės statybų eiga. Čia jų jau laukė AB „Prienų šilumos tinklai“ direktorė Albina Minciuvienė bei rangovų, dirbančių pagal jungtinės veiklos sutartį, UAB „Irdaiva“ ir UAB „NEST Baltija“ specialistai ir darbuotojai.

150424_katil2

Meras domėjosi, kaip pastačius biokatilinę vyks visas procesas – kur bus laikoma žaliava, kaip ji pateks į katilus, kaip bus valdomi galingieji katilai. Nors meras A. Vaicekauskas ir pasidžiaugė, kad darbai juda, bet jam kilo abejonių ar viskas bus padaryta laiku. Rangovai pažadėjo, kad stengsis baigti darbus iki sutartų terminų.

Tuo pačiu buvo apžiūrėtos ir biokatilinės teritorija ir būsimos darbuotojų darbo patalpos, kuriose dabar dar šeimininkauja statybininkai.

                      Jūratė Zailskienė

Prienų r. savivaldybės mero patarėja

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai. Toliau naršydami svetainėje sutinkate, kad slapukai atsirastų Jūsų įrenginyje. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos.

Slapukas yra nedidelė teksto rinkmena, kuri, apsilankius svetainėje, išsaugoma Jūsų kompiuteryje arba greitojo ryšio įrenginyje. Dėl jo interneto svetainė tam tikrą laiką gali „atsiminti“ Jūsų veiksmus ir parinktis (pvz., registracijos vardą, kalbą, šrifto dydį ir kitas rodymo parinktis), dėl to Jums nereikia kaskart jų iš naujo įvedinėti, lankantis svetainėje ar naršant įvairiuose jos puslapiuose.

Close