Prienai įveikė dzūkus (GALERIJA)

Sekmadienio pavakare, Prienų daugiafunkciame centre (Prienų sporto ir pramogų arenoje) Lietuvos krepšinio lygos (LKL) varžybose  su Alytaus „Dzūkija“, Prienų „Prienai“ sugriovė priešininkų bei pesimistų viltis ir iškovojo įspūdingą pergalę. Jau pirmame kėlinyje didelį skirtumą sukaupę prieniečiai (23:13), antrame kėlinyje jį išbarstė (35:37). Alytaus sirgaliai jau buvo beįtikėję saviškių pergale, tačiau trečiajame kėlinyje prieniečiai vėl taškų skirtumą persvėrė į savo pusę – 55:52. Pagrindinė kova dėl varžybų pergalės užvirė besibaigiant ketvirtajam kėliniui. Nors likus keletui minučių prieniečiai turėjo 6-7 taškų persvarą, likus 40 sekundžių iki varžybų pabaigos ji – ištirpo. Paskutinėmis sekundėmis nepavykusi prieniečių ataka bei tik vieno taško pranašumas ant kortos pastatė visas varžybas ir visas sirgalių viltis. Vis tik, aikštelės šeimininkams paskutinėmis sekundėmis pavyko ne tik apginti savo krepšį, neprasižengti, bet ir išsaugoti tą pačią vieno taško persvarą (76:75). Aidint varžybų finalinei varžybų sirenai sėdinčių arenoje – nebuvo. Toks džiaugsmas ir ovacijos jau senai liejosi.

Daugiausiai taškų šiose varžybose ir vėl prieniečiams pelnė Dominykas Milka – 23. Domantas Šeškus ir Martynas Linkevičius pelnė po 20 taškų. Likusius įmetė Vidmantas Sragauskis (8 t.) ir Gediminas Maceina (5 t.).

DSC_1521

 

galerija0906

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai. Toliau naršydami svetainėje sutinkate, kad slapukai atsirastų Jūsų įrenginyje. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos.

Slapukas yra nedidelė teksto rinkmena, kuri, apsilankius svetainėje, išsaugoma Jūsų kompiuteryje arba greitojo ryšio įrenginyje. Dėl jo interneto svetainė tam tikrą laiką gali „atsiminti“ Jūsų veiksmus ir parinktis (pvz., registracijos vardą, kalbą, šrifto dydį ir kitas rodymo parinktis), dėl to Jums nereikia kaskart jų iš naujo įvedinėti, lankantis svetainėje ar naršant įvairiuose jos puslapiuose.

Close