Jaunieji Birštono talentai vėl ant podiumo

Birštono meno mokyklos Dizaino studija, vadovaujama Vilmos Krasauskienės, ne pirmi metai dalyvauja įvairiuose respublikiniuose ir tarptautiniuose jaunųjų dizainerių konkursuose. Su savo kurtomis kolekcijomis įvairiuose konkursuose („Mano mada“, „ECO stilius“, „Pakaba“, „Savas stilius“, Išdykęs stilius“, „Rygos talentai 2012”, „Kūrybos oazė“ ir kt.) yra laimėjusi prizines vietas.

Neseniai buvome pakviesti į dvyliktąjį tarptautinį jaunųjų talentų konkursą „KAUNAS TALENT  2012“, kuris spalio 25-30 dienomis vyko „Vaikų ir moksleivių laisvalaikio rūmuose“ Kaune. Į konkursą buvo kviečiami jaunieji talentai, jau laimėję prizines vietas respublikiniuose konkursuose „Mano mada“ ir „ECO stilius“. Birštono meno mokyklos Dizaino studija šiam konkursui pateikė dvi kolekcijas: „SAULĖS  SPUNDULĖLIA“ (modeliuotoja Beatričė Grigonytė, respublikiniame konkurse „Mano mada“ laimėjusi II vietą) ir „BORUŽĖLĖS“ (modeliuotojos Goda Garmutė ir Indrė Martusevičiūtė, respublikiniuose konkursuose „Mano mada“ ir „ECO stilius“ laimėjusios III vietas).

Konkurse „KAUNAS TALENT 2012“ dalyvavo jaunieji dizaineriai iš Lenkijos, Bulgarijos, Latvijos, Ukrainos. Vertinimo komisiją sudarė 22 atstovai iš įvairių užsienio šalių. Apdovanojimai buvo skirstomi į grupes: didysis prizas, I-III vietos ir dvi diplominės vietos. Birštono meno mokyklos Dizaino studija už kolekciją  „SAULĖS SPUNDULĖLIA“ buvo apdovanota diplomu.

Birštono meno mokyklos Dizaino studija su vadove Vilma Krasauskiene toliau kuria ir ruošiasi dalyvauti įvairiuose jaunųjų dizainerių konkursuose, į kuriuos yra kviečiama. Kviečiame prisijungti moksleivius, norinčius kurti ir modeliuoti kartu su mumis.

 

Vilma Krasauskienė,

Birštono meno mokyklos dizaino studijos vadovė

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai. Toliau naršydami svetainėje sutinkate, kad slapukai atsirastų Jūsų įrenginyje. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos.

Slapukas yra nedidelė teksto rinkmena, kuri, apsilankius svetainėje, išsaugoma Jūsų kompiuteryje arba greitojo ryšio įrenginyje. Dėl jo interneto svetainė tam tikrą laiką gali „atsiminti“ Jūsų veiksmus ir parinktis (pvz., registracijos vardą, kalbą, šrifto dydį ir kitas rodymo parinktis), dėl to Jums nereikia kaskart jų iš naujo įvedinėti, lankantis svetainėje ar naršant įvairiuose jos puslapiuose.

Close