Respublikinėje technologijų olimpiadoje „Žiburio“ abiturientė laimėjo II vietą!

                         Balandžio 8–9 dienomis Karaliaus Mindaugo profesiniame mokymo centre vyko technologijų olimpiados respublikinis etapas. Aš, Silvija Kairiūkštytė, atstovavau Prienų rajono bendrojo lavinimo mokykloms jau antrą kartą.

IMG_9893

                         Pirmą olimpiados dieną buvome suskirstyti į keturias grupes: tekstilės, konstrukcinių medžiagų, taikomojo meno ir amatų bei mitybos. Per 4 valandas turėjome pagaminti tam tikram interjerui skirtas dekoracijas, daiktus. Labai džiaugiuosi, kad mano pasiūta pagalvėlė bei kartonažo, knygrišystės bei nėrimo prancūziškąja šaudykle (frivolite) technikomis pagaminta kolekcija namų darbui tekstilės gaminių grupėje sudomino komisijos narius. Aš buvau apdovanota II laipsnio diplomu bei medaliu.

Dėkoju mane ruošusiai ir lydėjusiai mokytojai metodininkei Audronei Ramančuckienei.

Silvija Kairiūkštytė

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai. Toliau naršydami svetainėje sutinkate, kad slapukai atsirastų Jūsų įrenginyje. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos.

Slapukas yra nedidelė teksto rinkmena, kuri, apsilankius svetainėje, išsaugoma Jūsų kompiuteryje arba greitojo ryšio įrenginyje. Dėl jo interneto svetainė tam tikrą laiką gali „atsiminti“ Jūsų veiksmus ir parinktis (pvz., registracijos vardą, kalbą, šrifto dydį ir kitas rodymo parinktis), dėl to Jums nereikia kaskart jų iš naujo įvedinėti, lankantis svetainėje ar naršant įvairiuose jos puslapiuose.

Close