Mišrus Prienų kultūros ir laisvalaikio centro choras „Šilas“ atšventė savo šešiasdešimtmetį (GALERIJA)

Šeštadienio popietę Prienų kultūros ir laisvalaikio centre susirinko net kelio mišraus choro „Šilas“ kartos. Šiemet sukanka jau 60 metų, per kuriuos choras augo, plėtėsi bei džiugino klausytojus ne tik rajone, bet ir daugelyje Europos šalių.  Choro vadovė Aldona Šyvokienė šį saulėtą šeštadienį kartu paminėjo ir savo veiklos Prienų kultūros ir laisvalaikio centre 35-erių metų sukaktį. Kolektyvą sveikino buvę ir esami choro nariai, valdžios atstovai, taip pat A. Šyvokienės vadovaujama liaudiškų šokių ansamblio „Trapukas“ vokalinė grupė.

DSC_7738

 

galerija0906

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai. Toliau naršydami svetainėje sutinkate, kad slapukai atsirastų Jūsų įrenginyje. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos.

Slapukas yra nedidelė teksto rinkmena, kuri, apsilankius svetainėje, išsaugoma Jūsų kompiuteryje arba greitojo ryšio įrenginyje. Dėl jo interneto svetainė tam tikrą laiką gali „atsiminti“ Jūsų veiksmus ir parinktis (pvz., registracijos vardą, kalbą, šrifto dydį ir kitas rodymo parinktis), dėl to Jums nereikia kaskart jų iš naujo įvedinėti, lankantis svetainėje ar naršant įvairiuose jos puslapiuose.

Close