Gyventojams pagalbos ranką išties asmeninis vadybininkas

„Nemuno būsto“ asmeninis vadybininkas padės birštoniečiams nusimesti nuo pečių problemas, susijusias su daugiabučio namo priežiūra

Nuo šiol Birštone 8 daugiabučiai namai bus prižiūrimi pagal Pastatų priežiūros standartą, o kiekvienas namas turės asmeninį vadybininką. Tokio dėmesio kurorto daugiabučiai dar nebuvo matę.

„Nemuno būsto“ asmeninis vadybininkas padės birštoniečiams nusimesti nuo pečių problemas, susijusias su daugiabučio namo priežiūra
„Nemuno būsto“ asmeninis vadybininkas padės birštoniečiams nusimesti nuo pečių problemas, susijusias su daugiabučio namo priežiūra

Daugiabučių namų gyventojai, kurie savo nekilnojamojo turto priežiūrą patikėjo bendrovei „Nemuno būstas“, sulauks gausybės naujovių. Viena jų – asmeninio vadybininko dėmesys bei pagalba sprendžiant įvairius su būsto priežiūra susijusius klausimus.

Sąvoka „asmeninis vadybininkas“ daugeliui birštoniečių yra naujovė. Tačiau „Nemuno būsto“ vadovė Jolanta Volteraitytė sako, kad šios naujovės privalumais gyventojai netruks įsitikinti patys. Jos teigimu, asmeninis vadybininkas yra tas žmogus, kuris padės gyventojams nusimesti nuo pečių problemas, susijusias su daugiabučio priežiūra.

Pastatų priežiūros standartas numato, kad kiekvieno pastato šeimininkas turi savo asmeninį vadybininką, kuris sprendžia visus su pastatu susijusius klausimus, įsigilina į individualius poreikius. „Visada įsiklausome į gyventojų pageidavimus ir pastabas, bendraujame asmeniškai ir siekiame maksimalaus dėmesio“, – pastatų priežiūros vadybininkų darbo ypatumus vardijo bendrovės „Nemuno būstas“ direktorė J. Volteraitytė.

Bendrovės vadybininkai stengiasi kuo dažniau gyventojus aplankyti jų namuose arba priima interesantus biure. Kartu su jais diskutuojama namo būklės gerinimo, langų, durų, stogo, elektros instaliacijos remonto, vandentiekio ir kanalizacijos vamzdynų priežiūros bei remonto klausimais. Negana to, neretai vadybininkams tenka spręsti ir gyventojų tarpusavio nesutarimus, kurie tarsi ir nėra susiję su jų tiesioginiu darbu.

„Nemuno būsto“ vadovė skaičiuoja, kad asmeninis vadybininkas apie 40 proc. savo darbo laiko skiria būtent tiesioginiam bendravimui su gyventojais. Toks dėmesys labai prisideda prie sėkmingos daugiabučių priežiūros, nes pabendravę su žmonėmis vadybininkai iš pirmų lūpų sužino visas problemas ir gali nedelsiant jas spręsti.

„Mes laikomės pozicijos, kad gyventojai visada žinotų, su kuo reikia kalbėtis apie būsto priežiūrą. Kai yra konkretus asmuo – asmeninis vadybininkas, – visas problemas pavyksta išspręsti žymiai greičiau ir profesionaliau. Tikiuosi, gyventojai greitai pajus asmeninio vadybininko naudą ir galės patys papasakoti draugams bei kaimynams, kaip jiems pavyko išspręsti vieną ar kitą su būsto priežiūra susijusią problemą“, – vylėsi J. Volteraitytė.

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai. Toliau naršydami svetainėje sutinkate, kad slapukai atsirastų Jūsų įrenginyje. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos.

Slapukas yra nedidelė teksto rinkmena, kuri, apsilankius svetainėje, išsaugoma Jūsų kompiuteryje arba greitojo ryšio įrenginyje. Dėl jo interneto svetainė tam tikrą laiką gali „atsiminti“ Jūsų veiksmus ir parinktis (pvz., registracijos vardą, kalbą, šrifto dydį ir kitas rodymo parinktis), dėl to Jums nereikia kaskart jų iš naujo įvedinėti, lankantis svetainėje ar naršant įvairiuose jos puslapiuose.

Close