Spalio 28 d. Prienų šaulių namuose vyko Lietuvos šaulių sąjungos Kauno apskrities Vytauto Didžiojo šaulių 2-osios rinktinės Prienų šaulių 6-osios kuopos šaulių susitikimas su Marijampolės apskrities šaulių 4-osios rinktinės Vilkaviškio P. Karužos šaulių 6-osios kuopos atstovais.

 Susitikime dalyvavo Prienų miesto gyventojai, Birštono atskirojo būrio šauliai, tremtinių atstovai. Vilkaviškiečių „Bočių ir šaulių“ ansamblis, vadovaujamas Algimanto Šerono, visiems susirinkusiems dovanojo patriotinių bei lietuvių liaudies dainų koncertą.

Koncerto pertraukos metu Lietuvos politinių kalinių ir tremtinių sąjungos Prienų skyriaus vadovė Dalytė Raslavičienė papasakojo apie Veiverių skausmo kalnelio atsiradimo ištakas, paties kalnelio idėją bei prasmę. Po koncerto visi susirinkusieji pabendravo prie arbatos puodelio. Buvo aptarta situacija kuopose, diskutuota apie bendrą Lietuvos šaulių sąjungos veiklą, jos ateitį. Nutarta pratęsti pradėtą bendravimą tarp kuopų.

Dėkojame Vilkaviškio P. Karužos šaulių 6-osios kuopos šauliams už geranorišką bendradarbiavimą, Prienų 6-osios kuopos šauliui Jonui Kartavičiui – už idėją ir jos įgyvendinimą, Monikai Banionienei už pagalbą organizuojant renginį. Taip pat dėkojame visiems prisidėjusiems ir dalyvavusiems. Tikimės, kad tokio pobūdžio renginys nebus paskutinis ir bendravimas tarp kuopų ir toliau vyks ne tik Prienuose, bet ir visoje Lietuvoje.

Kęstutis Rukas,

Prienų 6-osios kuopos vado pavaduotojas

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai. Toliau naršydami svetainėje sutinkate, kad slapukai atsirastų Jūsų įrenginyje. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos.

Slapukas yra nedidelė teksto rinkmena, kuri, apsilankius svetainėje, išsaugoma Jūsų kompiuteryje arba greitojo ryšio įrenginyje. Dėl jo interneto svetainė tam tikrą laiką gali „atsiminti“ Jūsų veiksmus ir parinktis (pvz., registracijos vardą, kalbą, šrifto dydį ir kitas rodymo parinktis), dėl to Jums nereikia kaskart jų iš naujo įvedinėti, lankantis svetainėje ar naršant įvairiuose jos puslapiuose.

Close