Birštono gimnazijos abiturientai viešėjo Vyriausybėje ir susitiko su Ministru Pirmininku

Kiekvieną trečiadienį moksleiviai iš įvairių Lietuvos regionų turi galimybę apsilankyti Vyriausybėje ir susipažinti su Vyriausybės darbu. Birštono savivaldybės merės Nijolės Dirginčienės iniciatyva balandžio 8 d., trečiadienį, Birštono gimnazijos abiturientai lankėsi Vyriausybėje ir susitiko su Ministru Pirmininku Algirdu Butkevičiumi. Į susitikimą abiturientus išlydėjo Birštono savivaldybės merė Nijolė Dirginčienė, Administracijos direktorius Valentinas Vincas Revuckas, Birštono gimnazijos direktorius Alvydas Urbanavičius. Į Vyriausybę moksleivius lydėjo matematikos mokytoja Nijolė Jakimonienė ir Tarybos sekretorė Dovilė Adamonytė.

IMG_6202

Atvykusiems Birštono gimnazistams buvo surengta ekskursija po Vyriausybę, jie stebėjo, kaip vyksta Vyriausybės posėdis. Taip pat moksleiviai dalyvavo susitikime su Premjero patarėju Justu Pankausku, su kuriuo diskutavo apie švietimo sistemą Lietuvoje, abiturientai galėjo pateikti jiems rūpimus klausimus.

 

Birštono savivaldybės informacija 

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai. Toliau naršydami svetainėje sutinkate, kad slapukai atsirastų Jūsų įrenginyje. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos.

Slapukas yra nedidelė teksto rinkmena, kuri, apsilankius svetainėje, išsaugoma Jūsų kompiuteryje arba greitojo ryšio įrenginyje. Dėl jo interneto svetainė tam tikrą laiką gali „atsiminti“ Jūsų veiksmus ir parinktis (pvz., registracijos vardą, kalbą, šrifto dydį ir kitas rodymo parinktis), dėl to Jums nereikia kaskart jų iš naujo įvedinėti, lankantis svetainėje ar naršant įvairiuose jos puslapiuose.

Close