Pamažu krepšinio klubo „Prienai“ ateitis tampa miglota (GALERIJA)

Trečiadienio vakarą, Prienų sporto ir pramogų arenoje Lietuvos krepšinio lygos (LKL) varžybose susitiko Prienų „Prienų“ ir Kėdainių „Nevėžio“ krepšinio komandos. Po intensyvios ir gana apylygės kovos, paskutiniame kėlinyje kėdainiškiai užtikrintai iškopė į priekį ir aikštelės šeimininkus įveikė rezultatu 75:87.

DSC_7369

 

galerija0906

Pirmasis kėlinys buvo sėkmingas prieniečiai ir po atkaklių atakų pastarieji įsiveržė į priekį 21:18, tačiau antrame kėlinyje optimizmas pamažu pradėjo blėsti ir varžyboms įpusėjus, rungtynių lyderiu jau tapo svečiai iš Kėdainių – 40:41.

Trečiasis kėlinys aikštelėje sukėlė daugiausiai emocijų ir ovacijų. Nors Prienų krepšininkai po taiklių aikštelės svečių metimų atitolo nuo priešininkų, tačiau antroje kėlinio dalyje skubiai skirtumą sumažino iki lygiųjų ir jau buvo panašu, kad priešininkų akyse atsirado nevilties krislelis – 59:65. Tačiau tas krislelis ištirpo ketvirtame kėlinyje, kuomet Kėdainių krepšininkai puikiomis atakomis išsiveržė į priekį ir iškovoję nemažą taškų pranašumą varžybas laimėjo rezultatu 75:87.

Šiose varžybose daugiausiai taškų surinko „Kėdainių“ ekipos legionierius T. Davis – 19. „Prienų“ komandoje daugiausiai taškų iškovojo V. Sragauskis – 16.

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai. Toliau naršydami svetainėje sutinkate, kad slapukai atsirastų Jūsų įrenginyje. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos.

Slapukas yra nedidelė teksto rinkmena, kuri, apsilankius svetainėje, išsaugoma Jūsų kompiuteryje arba greitojo ryšio įrenginyje. Dėl jo interneto svetainė tam tikrą laiką gali „atsiminti“ Jūsų veiksmus ir parinktis (pvz., registracijos vardą, kalbą, šrifto dydį ir kitas rodymo parinktis), dėl to Jums nereikia kaskart jų iš naujo įvedinėti, lankantis svetainėje ar naršant įvairiuose jos puslapiuose.

Close