„Prienų“ į priekį nenuvedė ir sugrįžusios „auksinės“ merginos (GALERIJA)

Šv. Velykų išvakarėse, Prienų daugiafunkciame centre (Sporto ir pramogų arenoje) Lietuvos krepšinio lygos LKL varžybose susitiko Prienų „Prienų“ ir Šiaulių „Šiaulių“ komandos.

DSC_7115

 

galerija0906

 

Prienų krepšininkams, norint išlikti LKL labai reikalinga dar bent viena pergalė, tačiau prieš šias šv. Velykas to padaryti nepavyko ir džiugesnėmis nuotaikomis prie šv. Velykų stalo sės Šiaulių krepšininkai.

Jau pirmame kėlinyje svečiams pavyko greitai užimti lyderio pozicijas ir po truputį tolti nuo prieniškių. Pirmasis kėlinys buvo baigtas gana nelinksmu aikštės šeimininkams rezultatu – 14:25. Antrajame kėlinyje šiauliečius pavyko šiek tiek pristabdyti, tačiau skirtumas – vis dar augo. Ilgoji pertrauka prasidėjo gana liūdnu rezultatu 26:40.

Trečiasis kėlinys prasidėjo tikrais raganiškais kerais. Prieniečių metami kamuoliai niekaip nepasiekdavo krepšinio lanko, o jei jį ir pasiekdavo tuoj pat, apvažiavę ratą, krisdavo į krepšio išorę. Skirtumas tarp komandų pradėjo augti kaip ant mielių. Nepadėjo nei žaidėjų ginčai, nei strategija. Trečiasis kėlinys baigėsi rezultatu  38:62. Ketvirtajame kėlinyje prieniškių košmaras tęsėsi, o šiauliečiai, rodėsi, netgi nesitaikydami kamuolį taikliais nuskraidindavo į priešininkų krepšį. Beaidint finalinei varžybų sirenai švieslentėje degė liūdnas ir žiūrovams ir krepšinio klubui rezultatas – 50:87.

Varžybose pelningiausiu, daugiausiai taškų surinkusiu krepšininku tapo „Prienų“ krepšininkas Martynas Linkevičius – 17 taškų.

Nors nauja varžybų serija namuose serija prasidėjo liūdnai, į varžybas susirinko nemažai sirgalių, tarp jų ir moksleiviai, kurie jau kurį laiką LKL varžybas gali stebėti nemokamai.

Vieną didžiausių siurprizų žiūrovams padarė krepšinio aikštelėje vėl pasirodžiusios „auksinio“ – Lietuvos krepšinio federacijos taurę į Prienus atgabenusio, praėjusio krepšinio sezono „Tonybet“ šokėjos. Arenoje suskambo jau senokai girdėta ritminė muzika bei juodosios šokėjos vėl įsisuko į tikrą šėlsmą. Tiesa. Vieną ir paskutinį kartą. Jau kurį laiką, praėjusį sezoną krepšinio varžybose bei Prienų ir Birštono krašto renginiuose šokusios šokėjos, kuždėjosi apie dar vieną – paskutinį šokį. Pasibaigus varžyboms buvo aišku, kad šis šokis – paskutinis ir vis labiau į gyvenimiškus rūpesčius pasineriančios šokėjos, sirgalių, bent jau tokia pačia sudėtimi, daugiau jau – nebedžiugins.

DSC_6869

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai. Toliau naršydami svetainėje sutinkate, kad slapukai atsirastų Jūsų įrenginyje. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos.

Slapukas yra nedidelė teksto rinkmena, kuri, apsilankius svetainėje, išsaugoma Jūsų kompiuteryje arba greitojo ryšio įrenginyje. Dėl jo interneto svetainė tam tikrą laiką gali „atsiminti“ Jūsų veiksmus ir parinktis (pvz., registracijos vardą, kalbą, šrifto dydį ir kitas rodymo parinktis), dėl to Jums nereikia kaskart jų iš naujo įvedinėti, lankantis svetainėje ar naršant įvairiuose jos puslapiuose.

Close