Velykiniame turnyre nugalėjo Andriekų šeimos vyrai

Balandžio 1 dieną baigėsi Birštono šachmatų klubo tradicinis velykinis turnyras. Šį kartą turnyre dalyvavo 36 žaidėjai ir 5 šeimos. Nugalėtojams ir čempionams apdovanojimus įteikė Birštono savivaldybės mero pavaduotojas Juozas Aleksandravičius ir treneris Kazys Lukošius. Renginyje dalyvavo ir Sporto centro direktorius Saulius Smailys.

 IMG_9813

Pirmoje lygoje čempionu vėl tapo buvęs Birštono gimnazijos absolventas, dabar studentas Robertas Travkinas, surinkęs 8 taškus, antroje vietoje liko Danutė Urbonavičiūtė su 6,5 taško, o trečioje – tiek pat taškų turintis Jonas Džervus.

Antroje lygoje „sublizgėjo“ Raimundas Karvelis (pirmoji vieta) ir aštuntokė Birštono gimnazijos mokinė Vakarė Stambrauskaitė (antroji vieta), į savo sąskaitą įsirašę po 6 taškus. Trečioji prizinė vieta atiteko Pranui Jonikaičiui.

Trečioje lygoje geriausiai sekėsi mažajam Justui Andriekui, kuris aplenkė ir amžiumi vyresnę Gabiją Žuvininkaitę. Trečioje vietoje liko pirmokas Tauras Stambrauskas.

Ketvirtoje lygoje laimė nusišypsojo „nulinukėms“ – Nedai Žuvininkaitei, uždirbusiai 5,5 taško, ir tik puse taško nuo jos atsilikusiai Austėjai Stašaitytei. Trečioji vieta atiteko pirmokei Ustinai Kočiūnaitei.

Šeimų turnyre nugalėjo Andriekų šeimos vyriška komanda, kuri pelnė 15 taškų. Černevičių šeimai teko antroji vieta, o Stambrauskų – trečioji vieta.

Atkakliausio žaidėjo titulas atiteko Aurimui Mikulevičiui.

Treneris K. Lukošius vaikams palinkėjo gražių margučių ir smagių pavasario atostogų. Gegužės mėnesį jų laukia Šeimos dienos turnyras, o liepos mėnesį – Tarptautinės šachmatų dienos varžybos.

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai. Toliau naršydami svetainėje sutinkate, kad slapukai atsirastų Jūsų įrenginyje. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos.

Slapukas yra nedidelė teksto rinkmena, kuri, apsilankius svetainėje, išsaugoma Jūsų kompiuteryje arba greitojo ryšio įrenginyje. Dėl jo interneto svetainė tam tikrą laiką gali „atsiminti“ Jūsų veiksmus ir parinktis (pvz., registracijos vardą, kalbą, šrifto dydį ir kitas rodymo parinktis), dėl to Jums nereikia kaskart jų iš naujo įvedinėti, lankantis svetainėje ar naršant įvairiuose jos puslapiuose.

Close