50 gerų filmų namuose už kino bilieto kainą

IT ir telekomunikacijų bendrovė „Teo“ pristato „Kino klubą“ naują paslaugą išmaniosios televizijos žiūrovams. Už vieno kino bilieto kainą per mėnesį kino mylėtojai galės peržiūrėti ne mažiau kaip 50 kruopščiai atrinktų ir gerai įvertintų įvairaus žanro filmų.

FB cover_851x315

„Kino klubo“ išskirtinumas rinkoje – didelis kiekis legalaus ir kokybiško turinio už vieną kainą. „Teo“ turima licencija garantuoja, kad „Kino klubo“ nariai naujausius filmus pamatys gerokai anksčiau nei įprastų televizijų žiūrovai.

„Dirbantis žmogus per parą turi apie 2,5 val. laiko pramogoms ir laisvalaikiui. Todėl išmaniosios televizijos „Kino klube“ pasiekiami rinktiniai filmai garantuoja kokybišką turinį, taupo laiką ir šeimos biudžetą. Videonuomos paslauga iki šiol naudojosi daugiau kaip du trečdaliai išmaniosios „Teo“ televizijos žiūrovų“,– sako Vilma Marciulevičiūtė, „Teo“ Produktų ir verslo plėtros padalinio vadovė.

Mėnesinis „Kino klubo“ mokestis prilygsta kino bilieto kainai – 4,50 euro (15,54 Lt). Tačiau už šią sumą namuose galima peržiūrėti ne vieną, o visus siūlomus filmus neribotą skaičių kartų. Tarp daugiau nei 50 siūlomų filmų – itin gerai kritikų ir žiūrovų įvertinti kūriniai, dalis jų ką tik rodyti kino teatre.

Siūloma ne tik užsienio, bet ir kokybiška lietuvių kūryba, pavyzdžiui, filmai „Kaip pavogti žmoną“ ir „Lošėjas“. Filmų sąrašas nuolat atnaujinamas, tad „Kino klubo“ nariai gali atrasti jiems įdomių kūrinių. Kuriant kino nuomos paslaugą pasiremta „Lietuvos metų gaminio“ auksiniu medaliu įvertintos išmaniosios „Teo“ televizijos patirtimi. Žiūrimus filmus galima sustabdyti, atsukti atgal, pasirinkti norimą kalbą.

„Kino klubas“ – tik dalis atsinaujinusios išmaniosios „Teo“ televizijos. Tuo galima įsitikinti užsukus į bet kurį „Teo“ klientų aptarnavimo saloną. Šiuo metu Lietuvoje veikia 17 „Teo“ salonų. Dėl juose sukurtos aplinkos „Teo“ paslaugas galima išbandyti jaučiantis kaip namie – ant patogios sofos, prieš didelį televizorių.

Apie „Teo“

„Teo“ teikia integruotas telekomunikacijų, IT ir televizijos paslaugas Lietuvos gyventojams ir verslui. Ilgametę patirtį telekomunikacijų versle turinti bendrovė itin didelį dėmesį skiria paslaugų kokybei ir klientų poreikiams. Daugiau nei 88 proc. „Teo“ akcijų valdo telekomunikacijų bendrovė „TeliaSonera AB“. „Teo“ akcijomis prekiaujama „Nasdaq OMX Vilnius“ vertybinių popierių biržoje.

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai. Toliau naršydami svetainėje sutinkate, kad slapukai atsirastų Jūsų įrenginyje. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos.

Slapukas yra nedidelė teksto rinkmena, kuri, apsilankius svetainėje, išsaugoma Jūsų kompiuteryje arba greitojo ryšio įrenginyje. Dėl jo interneto svetainė tam tikrą laiką gali „atsiminti“ Jūsų veiksmus ir parinktis (pvz., registracijos vardą, kalbą, šrifto dydį ir kitas rodymo parinktis), dėl to Jums nereikia kaskart jų iš naujo įvedinėti, lankantis svetainėje ar naršant įvairiuose jos puslapiuose.

Close