„Sabonio KC – Arx Reklama“ žengė į superfinalą, „Sabonio KC – 2001 I“ – baigė pasirodymą EYBL“

Dvi Sabonio krepšinio centro komandos praėjusį savaitgalį baigė reguliariuosius sezonus Šiaurės Europos jaunimo krepšinio lygoje (EYBL). Trenerio Ramūno Juškos auklėtiniai „Sabonio KC – Arx Reklama“ žaidė Alytuje, o „Sabonio KC – 2001 I“ – Ventspilyje.

 sabonio

Puikią sportinę formą ir idealų rezultatą pasiekė „Arx Reklama“ ekipa. „Saboniukai“ pasiekė 5 užtikrintas pergales, tačiau turo nugalėtojais tapo šeimininkai, dėl geresnio įmestų ir praleistų taškų santykio.

Visų žaistų rungtynių rezultatai.

Penktadienio (03.27):

„Sabonis BC“ 60:43 „West Coast All-Stars“

(J. Daugėla 19 tšk., J. Gurevičius 10 tšk.);

 „BC MuKi“ 31:48 „Sabonis BC“

(I. Sargiūnas 14 tšk., M. Šemeklis 7 tšk.).

Šeštadienio (03.28):

„SaboniS BC“ 72:32 „BS Riga“

(M. Valinskas 13 tšk., M. Šemeklis 9 tšk.);

 „BA Tallinn Kalev“ 49:74 „Sabonis BC“

(E. Juozaitis 23 tšk., I. Sargiūnas 15 tšk.).

Sekmadienio (03.29):

„Sabonis BC“ 54:32 „BS Klaipėda“

(M. Valinskas 14 tšk., I. Sargiūnas 11 tšk.).

U-16 amžiaus grupėje Sabonio centro auklėtiniai nė karto nepatyrė pralaimėjimo kartėlio ir su 15-a pergalių užtikrintai keliauja į superfinalo varžybas. Čempionai, kaip ir praėjusiais metais paaiškės Čekovo mieste, Rusijoje, gegužės 7 – 10 d.

Šiame ture puikiai žaidęs SKC krepšininkas Ignas Sargiūnas buvo išrinktas į simbolinį penketuką.

Kitai centro komandai Latvijoje sekėsi, kiek praščiau, nors jie tik per plauką nelipo ant nugalėtojų pakilos. Ekipai šiame ture vadovavo Gytis Krugelevičius, kuris laikinai pavadavo pagrindinį komandos trenerį Dalių Lubį.

Visų rungtynių rezultatai.

Penktadienio (03.27):

„Sabonis BC“ 56:53 „BC Enisey – Union“

(M. Kancleris ir G. Čelka po 14 tšk., E. Karpavičius 12 tšk.);

 „BS Vasileostrovskaya“ 50:54 „Sabonis BC“

(J. Talat-Kelpšas ir M. Kancleris po 13 tšk., G. Čelka 9 tšk.).

Šeštadienio (03.28):

 „BC Grand Sport“ 51:65 „Sabonis BC“

(M. Kancleris 23 tšk., G. Čelka 13 tšk.);

 „Sabonis BC“ 50:75 „BS Spars“

(G. Čelka 16 tšk., J. Talat-Kelpšas 10 tšk.).

Sekmadienio (03.29):

 „Sabonis BC“ 35:91 „BC Perkunas“

(M. Kancleris 11 tšk.).

     Garbingai sužaidę paskutinįjį turą „saboniukai“ prarado visus šansus patekti į superfinalo varžybas. Žinoma prie to labai daug prisidėjo nedalyvavimas antrajame ture.

     Komandos karys – Modestas Kancleris buvo įvertintas visų komandų trenerių ir pateko į turo simbolinį penketuką.

     Komandai Latvijoje vadovavęs treneris Gytis Krugelevičius trumpai pasidalino mintimis apie turą: „Manau, komandai išties buvo labai naudingos tos atkaklios rungtynės prieš rusus ir armėnus, prieš kuriuos laimėjome tik kelių taškų persvara. Komanda dabar ruošiasi Lietuvos moksleivių krepšinio lygos II-ojo diviziono atkrintamosioms varžyboms, ir jėgų pasitikrinimas tokiose situacijoje tikrai pravers. Rungtynėse su latviais stipriau sukovoti neišėjo, nes vienas iš komandos lyderių M. Kancleris buvo išgabentas į ligoninę, dėl prakirsto antakio. O paskutinėse rungtynėse kaimynai iš Kauno šiai dienai yra ryškiai pajėgesni“.

     „Sabonio krepšinio centras“ apibendrindamas EYBL reguliarųjį sezoną, džiaugiasi, jog net 3 iš 4 komandų pateko į superfinalo varžybas ir kausis dėl čempionų vardų.

 

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai. Toliau naršydami svetainėje sutinkate, kad slapukai atsirastų Jūsų įrenginyje. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos.

Slapukas yra nedidelė teksto rinkmena, kuri, apsilankius svetainėje, išsaugoma Jūsų kompiuteryje arba greitojo ryšio įrenginyje. Dėl jo interneto svetainė tam tikrą laiką gali „atsiminti“ Jūsų veiksmus ir parinktis (pvz., registracijos vardą, kalbą, šrifto dydį ir kitas rodymo parinktis), dėl to Jums nereikia kaskart jų iš naujo įvedinėti, lankantis svetainėje ar naršant įvairiuose jos puslapiuose.

Close