Garliavos taurė – prieniškių rankose

Šeštadienį, kovo 21 d., Garliavoje vyko futbolo klubo (FK) „Garliava“ taurės futbolo turnyras. Jame dalyvavo ir Prienų kūno kultūros ir sporto centro (KKSC) futbolininkai.

Garliava FK Taure

Dėl FK „Garliava“ taurės kovojo 4 komandos iš Prienų, Garliavos, Druskininkų ir Kazlų Rūdos. Prienų futbolininkai pirmavo visų rungtynių metu ir pelnytai tapo turnyro čempionais. Geriausiu turnyro puolėju pripažintas Reinas Batutis, o geriausiu komandos žaidėju – Matas Revuckas.

Rungtynėse su Druskininkų sporto centro (SC) komanda Prienų KKSC jaunieji futbolininkai įmušė tris įvarčius, o į savo vartus įsileido tik vieną priešininkų kamuolį. R. Batutis šiose varžybose įmušė du įvarčius, D. Juodsnukis – vieną. Rungtynėse su Kazlų Rūdos SC-„Šilas“ komanda prieniškiai buvo negailestingi ir priešininkus įveikė „sausu“ rezultatu – 5:0. Šiose rungtynėse D. Pempė, L. Simonaitis ir D. Radžiukynas įmušė po vieną, o R. Batutis – du įvarčius. D. Radžiukynas ir R. Batutis po vieną įvartį įmušė ir rungtynėse su turnyro šeimininkais – FK „Garliava“. Šios rungtynės baigėsi lygiosiomis 2:2.

Suskaičiavus bendrus varžybų rezulatatus, taurė ir čempiono vardas atiteko Prienų KKSC futbolininkams.

Kęstas Deltuva

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai. Toliau naršydami svetainėje sutinkate, kad slapukai atsirastų Jūsų įrenginyje. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos.

Slapukas yra nedidelė teksto rinkmena, kuri, apsilankius svetainėje, išsaugoma Jūsų kompiuteryje arba greitojo ryšio įrenginyje. Dėl jo interneto svetainė tam tikrą laiką gali „atsiminti“ Jūsų veiksmus ir parinktis (pvz., registracijos vardą, kalbą, šrifto dydį ir kitas rodymo parinktis), dėl to Jums nereikia kaskart jų iš naujo įvedinėti, lankantis svetainėje ar naršant įvairiuose jos puslapiuose.

Close