Žemės dieną „Žiburio“ gimnazijoje vyko integruota gamtos mokslų viktorina

Kovo 23-ąją, pirmadienį, Prienų „Žiburio“ gimnazijos pirmokai susirinko į integruotą gamtos mokslų viktoriną, skirtą Žemės dienai paminėti. Pasaulinė Žemės diena mus ragina konkrečiais darbais prisidėti prie gamtinės aplinkos puoselėjimo ir saugojimo. Tą galime atlikti kiekvienas savo kieme, namų aplinkoje, darbo vietoje. Visi privalome kiekvieną dieną rūpintis Žemės išsaugojimu.

100_0501

III klasės mokinys Edvinas Vaitmonas susirinkusiems papasakojo apie Pasaulinę Žemės dieną. Mokinys pateikė keletą patarimų, kaip kiekvienas galime padėti saugoti gamtą.

Biologijos mokytoja Virginija Šiugždinienė organizavo viktoriną, kurioje varžėsi Ia klasės komanda ,,Smegenai“, Ib klasės – ,,b-fotonas“, Ic klasės – ,,Fonas“ ir Id klasės komanda ,,Dobiliukai“.

Po šaunių prisistatymų ir įtempto užduočių sprendimo I vietą iškovojo Ia klasės komanda (klasės auklėtojas Arturas Juočiūnas).

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai. Toliau naršydami svetainėje sutinkate, kad slapukai atsirastų Jūsų įrenginyje. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos.

Slapukas yra nedidelė teksto rinkmena, kuri, apsilankius svetainėje, išsaugoma Jūsų kompiuteryje arba greitojo ryšio įrenginyje. Dėl jo interneto svetainė tam tikrą laiką gali „atsiminti“ Jūsų veiksmus ir parinktis (pvz., registracijos vardą, kalbą, šrifto dydį ir kitas rodymo parinktis), dėl to Jums nereikia kaskart jų iš naujo įvedinėti, lankantis svetainėje ar naršant įvairiuose jos puslapiuose.

Close