Prienų „Žiburio“ gimnazijoje – viktorina apie Lietuvos istoriją

Kovo 9 dieną Prienų „Žiburio“ gimnazijos istorijos mokytojos Vida Degutytė ir Vilija Juodsnukienė kartu su gimnazistais ir Prienų švietimo centru organizavo konkursą, skirtą Lietuvos Nepriklausomybės atkūrimo dienai paminėti. Gimnazijoje vyko 6–8 klasių mokiniams viktorina „Nepriklausomybės keliu. Lietuvos valstybės dienos“.

IMG_0397

Konkurse dalyvavo septynios komandos iš 6 rajono mokyklų. Pirmiausiai mokiniai turėjo pristatyti savo komandą ir mokyklą, vėliau atsakyti į klausimus, susijusius su Lietuvos valstybingumo istorija.

Gimnazijoje toks konkursas rengiamas jau antrus metus ir pretenduoja tapti tradiciniu. Šių metų nugalėtojais tapo mūsų artimiausi kaimynai – „Ąžuolo“ progimnazijos „Giliukų“ komanda.

Sveikiname!

 

Vilija Juodsnukienė, gimnazijos istorijos mokytoja

Domanto Milaševičiaus nuotrauka

 

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai. Toliau naršydami svetainėje sutinkate, kad slapukai atsirastų Jūsų įrenginyje. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos.

Slapukas yra nedidelė teksto rinkmena, kuri, apsilankius svetainėje, išsaugoma Jūsų kompiuteryje arba greitojo ryšio įrenginyje. Dėl jo interneto svetainė tam tikrą laiką gali „atsiminti“ Jūsų veiksmus ir parinktis (pvz., registracijos vardą, kalbą, šrifto dydį ir kitas rodymo parinktis), dėl to Jums nereikia kaskart jų iš naujo įvedinėti, lankantis svetainėje ar naršant įvairiuose jos puslapiuose.

Close