Nepriklausomybės atkūrimo 25-mečio proga „Ąžuolo“ progimnazijoje vyko salės futbolo turnyras, kuriame dalyvavo: Kauno Žaliakalnio progimnazija, Kauno Algio Žikevičiaus saugaus vaiko mokykla, Karmėlavos BBG, Birštono SC ir Prienų ,,Ąžuolo“ progimnazijos dvi komandos.

132

 

Komandos buvo suskirstytos į du pogrupius. Varžybose galėjo dalyvauti 9 klasių ir jaunesni mokiniai. Labai pagirtinai rungtyniavo ,,Ąžuolo“progimnazijos II komanda, kurią sudarė 6 klasių ir jaunesni mokiniai, net trečiokas. Jie be baimės grūmėsi su daug vyresniais varžovais. Pogrupiuose užėmę 3-ias vietas, ,,Ąžuolo“ II komanda ir Karmėlavos BBG susitiko dėl 5–6 vietos. Nugalėjo svečiai (1:3). Dėl 3–4 vietos susitiko: ,,Ąžuolo” I komanda ir Kauno Žaliakalnio progimnazijos komanda. Šį kartą nugalėjo šeimininkai 3:2. Finalas vyko be šeimininkų. Jame susitiko Birštono SC ir Kauno Algio Žikevičiaus saugaus vaiko mokykla. Rezultatu 5:1 nugalėjo Birštono SC komanda, tapusi ir turnyro nugalėtoja, antra – Kauno Algio Žikevičiaus saugaus vaiko mokykla, trečia – Prienų ,,Ąžuolo” progimnazija.

Komandų vadovai ir žaidėjai buvo apdovanoti asmeninėmis dovanėlėmis, o prizininkai – medaliais, kuriuos nupirko mokyklos direktorė iš savo asmeninių lėšų. Asmeninius prizus dovanojo „Prienų kompiuteriai“, mokyklos technologijų mokytojas Arūnas Žvirblis. Vaikai visiems taria nuoširdų ačiū.

Kęstas Joneliūnas

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai. Toliau naršydami svetainėje sutinkate, kad slapukai atsirastų Jūsų įrenginyje. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos.

Slapukas yra nedidelė teksto rinkmena, kuri, apsilankius svetainėje, išsaugoma Jūsų kompiuteryje arba greitojo ryšio įrenginyje. Dėl jo interneto svetainė tam tikrą laiką gali „atsiminti“ Jūsų veiksmus ir parinktis (pvz., registracijos vardą, kalbą, šrifto dydį ir kitas rodymo parinktis), dėl to Jums nereikia kaskart jų iš naujo įvedinėti, lankantis svetainėje ar naršant įvairiuose jos puslapiuose.

Close