Kovo 8 – oji: pavasariniai žiedai moterims iš pareigūno rankų

Vairuojančioms moterims policijos pareigūnai suteikė progą kone vienu metu patirti prieštaringus jausmus: jaudulį, pamačius stabdančius policininkus, ir puikias emocijas, suvokus, kad pareigūnai sustabdė tik norėdami pasveikinti su Tarptautine moters diena.

03-08_moters_diena_06

Šiandien, kovo 8 – ąją, Tarptautinę moters dieną, Alytaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato (toliau – Alytaus aps. VPK) policijos pareigūnai visoje Alytaus apskrityje sveikino moteris, dovanojo joms gėlių žiedus ir linkėjo kuo geriausios kloties.

Patruliai, ankstų kovo 8-osios rytą, į miesto gatves išvyko su šimtais tulpių, kad galėtų pasveikinti moteris. Geranoriškai nusiteikę ir besišypsantys pareigūnai stabdė automobilius ir, užuot tikrinę dokumentus ar darę kitus įprastus tarnybinius veiksmus, sveikino vairuojančias moteris ir keleives bei dovanojo joms pavasarinius tulpių žiedus, linkėjo joms gero ir saugaus kelio.

Buvo ir smulkių pažeidėjų, kurios į pareigūnų glėbį pateko neįsijungusios automobilio artimųjų šviesų, ar neprisisegusios saugos diržų, bet šįkart dėmesingi ir atlaidūs policijos darbuotojai tik įspėjo, patarė ir linkėjo moterims transporto priemones vairuoti saugiai, važiuoti prisisegus saugos diržus, neviršyti greičio, saugoti save ir pėsčiuosius.

Pasveikintos ir maloniai nustebintos moterys dėkojo pareigūnams, linkėjo jiems sėkmės ir apgailestavo, kad kovo 8 – oji – tik kartą per metus. O kaimyninėje Baltarusijoje gyvenančios eismo dalyvės, sakė, kad jų šalyje jos nė karto nėra mačiusios, kad pareigūnai kelyje sveikintų moteris tokios dienos proga, joms pritarė ir sustabdytos vairuotojos iš Lenkijos.

Alytaus aps. VPK informacija

 

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai. Toliau naršydami svetainėje sutinkate, kad slapukai atsirastų Jūsų įrenginyje. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos.

Slapukas yra nedidelė teksto rinkmena, kuri, apsilankius svetainėje, išsaugoma Jūsų kompiuteryje arba greitojo ryšio įrenginyje. Dėl jo interneto svetainė tam tikrą laiką gali „atsiminti“ Jūsų veiksmus ir parinktis (pvz., registracijos vardą, kalbą, šrifto dydį ir kitas rodymo parinktis), dėl to Jums nereikia kaskart jų iš naujo įvedinėti, lankantis svetainėje ar naršant įvairiuose jos puslapiuose.

Close