Prienuose sudaryta dar viena koalicija

Kovo 5 d., pamažu aiškėjant galutiniams rinkimų į Savivaldybių tarybas ir merus rezultatams, Prienų rajono savivaldybės taryboje politikų grupė sudarė dar vieną koaliciją.

DSC_1615

Siekdami tęsti pradėtus darbus ir toliau stabiliai dirbti, koalicinę sutartį pasirašė Lietuvos socialdemokratų partijos, visuomeninio rinkimų komiteto „Nepriklausomų kandidatų sąrašas Prienų kraštas“, Lietuvos laisvės sąjungos (liberalų) bei Darbo partijos lyderiai Prienuose.

Primename, kad tokią pačią sutartį prieš rinkimus sudarė ir šiuo metu opozicijoje esantys Lietuvos Respublikos liberalų sąjūdžio, Lietuvos valstiečių ir žaliųjų sąjungos, partijos „Tvarka ir teisingumas“, Tėvynės sąjungos-Lietuvos krikščionių demokratų partijos bei visuomeninio rinkimų komiteto „Už pasitikėjimą, atsakomybę ir sėkmę“ lyderiai Prienuose.

Šiuo metu abi koalicijos turi po 12 Tarybos narių. Kuri koalicija taps valdančiąja dauguma, spręsis kovo 15 d, kai paaiškės, kurios koalicijos lyderis – kandidatas į merus iškovos persvarą suteikiantį 13-ąjį balsą.

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai. Toliau naršydami svetainėje sutinkate, kad slapukai atsirastų Jūsų įrenginyje. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos.

Slapukas yra nedidelė teksto rinkmena, kuri, apsilankius svetainėje, išsaugoma Jūsų kompiuteryje arba greitojo ryšio įrenginyje. Dėl jo interneto svetainė tam tikrą laiką gali „atsiminti“ Jūsų veiksmus ir parinktis (pvz., registracijos vardą, kalbą, šrifto dydį ir kitas rodymo parinktis), dėl to Jums nereikia kaskart jų iš naujo įvedinėti, lankantis svetainėje ar naršant įvairiuose jos puslapiuose.

Close