Rajoninės varžybos „Greiti ir vikrūs“ (GALERIJA)

Vasario 26 d. Prienų „Revuonos“ pagrindinėje mokykloje vyko rajoninės 3-4 klasių mokinių varžybos „Greiti ir vikrūs“.

10997005_1617868041770138_6224259416240647860_n

galerija0906

Į šventę susirinko ir penkiose estafetėse varžėsi 9 rajono komandos iš Šilavoto pagrindinės mokyklos, Stakliškių gimnazijos, Išlaužo pagrindinės mokyklos, Jiezno gimnazijos, Naujos Ūtos pagrindinės mokyklos, „Ąžuolo“ progimnazijos, Pakuonio pagrindinės mokyklos, Veiverių Tomo Žilinsko gimnazijos ir „Revuonos“ pagrindinės mokyklos.

Varžybų dalyvius nuotaikingu šokiu pasveikino „Revuonos“ pagrindinės mokyklos šiuolaikinių šokių būrelio „Sprigtas“ šokėjai, vadovaujami vadovės Ginos Kareivaitės.

Susirinkusius pasveikino mokyklos direktorė Ilona Balčiukynienė ir palinkėjo gražios šventės.

Varžyboms teisėjavo Elena Bendinskienė, Rita Dirdienė, Karolis Abramavičius, Mindaugas Rukas.

Vertinimo komisijoje dirbo Audronė Noreikienė, Marija Buikienė, Asta Simonaitienė.

Varžybas stebėjo Prienų rajono švietimo skyriaus vyr. specialistė Laimutė Jančiuvienė, „Gyvenimo“ laikraščio redaktorės pavaduotoja Dalia Lazauskienė, ,“Krašto vitrinos“ atstovas Vaclovas Sinkevičius, „Gėlupio“- Mantvydas Prekevičius.

Švietimo centro įsteigtą pereinamąją taurę ir švietimo skyriaus vedėjo padėkos raštus įteikė centro direktorė Danutė Stankevičienė ir metodininkė Vaida Aleškevičienė.

Pereinamoji taurė ir teisė sekančiais metais organizuoti varžybas liko „Revuonos“ pagrindinėje mokykloje.Komandą nugalėtoją ruošė Danutė Baranauskienė ir Virginija Abramavičienė.

Antrąją vietą iškovojo Naujos Ūtos pagrindinės mokyklos komanda. Vaikus treniravo mokytojos Gitana Rutkauskienė ir Antanina Jasukaitienė.

Trečią vietą laimėjo Jiezno gimnazijos komanda. Mokytojos- Roma Kondrotienė ir Živilė Valatkienė.

Renginio organizatorė, „Revuonos“ pagrindinės mokyklos direktorė Ilona Balčiukynienė padėkojo dalyviams, svečiams ir kiekvienai komandai įteikė Seimo nario Andriaus Palionio įsteigtus sportinius prizus ir mokyklos dovanas.

Visi sportininkai sušoko atsisveikinimo šokį. Iki kitų metų.

 

 

Vida Dubikovienė

 

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai. Toliau naršydami svetainėje sutinkate, kad slapukai atsirastų Jūsų įrenginyje. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos.

Slapukas yra nedidelė teksto rinkmena, kuri, apsilankius svetainėje, išsaugoma Jūsų kompiuteryje arba greitojo ryšio įrenginyje. Dėl jo interneto svetainė tam tikrą laiką gali „atsiminti“ Jūsų veiksmus ir parinktis (pvz., registracijos vardą, kalbą, šrifto dydį ir kitas rodymo parinktis), dėl to Jums nereikia kaskart jų iš naujo įvedinėti, lankantis svetainėje ar naršant įvairiuose jos puslapiuose.

Close