Tarptautinio projekto Erasmus+ „Kalbos ir kultūros – tiltas tarp mokyklos bendruomenių“ lietuviško logotipo autorius – Prienų „Žiburio“ gimnazijos pirmokas

Prienų „Žiburio“ gimnazija dalyvauja tarptautiniame projekte Erasmus+ „Kalbos ir kultūros – tiltas tarp mokyklos bendruomenių“. Kadangi šis projektas pradėtas vykdyti tik rudenį, vienas iš jo uždavinių – sukurti bendrą ir kiekvienos dalyvaujančios šalies logotipą. Lietuvos logotipo konkurse dalyvavo keturi Prienų „Žiburio“ gimnazistai.

 DSCF0686

Kalbiname gimnazijos direktorę, programos Erasmus+ koordinatorę Irmą Šneiderienę.

Kodėl buvo paskelbtas logotipo kūrimo konkursas? 

Projekto paraiškoje yra numatyta, kad LOGO konkursas turi būti organizuojamas kiekvienoje dalyvaujančioje šalyje.

Kaip išrinkote šio konkurso nugalėtoją?

Buvo sudaryta Erasmus+ projekto komisija, kuri nusprendė, kad būtent tas piešinys atitinka projekto temą „Kalbos ir kultūros – tiltas tarp mokyklos bendruomenių“.

Ką palinkėtumėte laimėtojui?

Palinkėčiau kūrybinės sėkmės ir, aišku, gero projektinio pasibuvimo Turkijoje.

Erasmus+ Lietuvos logotipo autorius – gimnazijos pirmokas Liudvikas Juodsnukis. Kalbamės su Liudviku.

Kodėl nusprendei dalyvauti konkurse?

Maniau, kad turiu gan neblogą logotipo idėją ir jį kurdamas nesusimausiu.

Kaip kūrei logotipą ir kiek laiko užtrukai?  

Mano manymu, logotipas turi būti paprastas, bet turėti aiškią mintį. Kurdamas užtrukau tik vieną vakarą prie kompiuterio.

Ko tikiesi iš laimėtos kelionės?

Įspūdžių ir naujų pažinčių.

 erasmus_Logo

Miglė Kazlauskaitė

Nuotrauka Mariaus Matulio

 

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai. Toliau naršydami svetainėje sutinkate, kad slapukai atsirastų Jūsų įrenginyje. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos.

Slapukas yra nedidelė teksto rinkmena, kuri, apsilankius svetainėje, išsaugoma Jūsų kompiuteryje arba greitojo ryšio įrenginyje. Dėl jo interneto svetainė tam tikrą laiką gali „atsiminti“ Jūsų veiksmus ir parinktis (pvz., registracijos vardą, kalbą, šrifto dydį ir kitas rodymo parinktis), dėl to Jums nereikia kaskart jų iš naujo įvedinėti, lankantis svetainėje ar naršant įvairiuose jos puslapiuose.

Close