Didžiausias žiemos 3×3 turnyras Kauno sporto halėje vilioja piniginiu prizu

Lietuvos 3×3 lyga (L3L) vasario pabaigoje kviečia į tradicinį 3×3 turnyrą Kauno sporto halėje. Didžiausias Lietuvoje žiemos 3×3 turnyras rengiamas jau trečią kartą.

Nuotr. l3l.lt

 

Šį kartą 3×3 krepšinio entuziastus kviečiama varžytis vasario 28 dieną, šeštadienį, nuo 11 val. Varžybos vyks keturiose grupėse:

  • Elito
  • Suaugusiųjų
  • Jaunimo (gimę 1997-1999 m.)
  • Jaunučių (gimę 2000-2001 m.)

Elito grupė

Dalyvavimas šioje grupėje neribojamas jokiais meistriškumo lygiais – žaisti gali tiek LKL, tiek kitų lygų krepšininkai. Nugalėtojams atiteks 300 eurų čekis ir rėmėjų prizai, prizininkai bus apdovanoti rėmėjų prizais. Dalyvavimo kaina – 40 eurų komandai. Visi dalyviai nemokamai vaišinami „Vytauto“ vandeniu ir „Elmenhorster“ sultimis.

Suaugusiųjų grupė

Šioje grupėje negali žaisti LKL ir NKL registruoti krepšininkai. Kitų lygų žaidėjų dalyvavimas – neribojamas. Nugalėtojai ir prizininkai bus apdovanoti rėmėjų prizais. Dalyvavimo kaina – 30 eurų komandai. L3L komandoms, registruotoms 2014-2015 m. sezone, dalyvavimas šioje grupėje – nemokamas. Visi dalyviai nemokamai vaišinami „Vytauto“ vandeniu ir „Elmenhorster“ sultimis.

Jaunimo grupė

Šioje grupėje žaisti gali tik krepšininkai, gimę 1997 m. sausio 1 d. ir vėliau. Jų meistriškumo lygis neribojamas – dalyvauti gali visose lygose registruoti žaidėjai. Nugalėtojams atiteks kelialapis į pasaulio čempionato atrankos varžybas ir rėmėjų prizai.

Nacionalinė pasaulio čempionato atranka – tai LKF organizuojamos varžybos, kurios bus surengtos kitų metų pavasarį ir lems, kas atstovaus Lietuvai pasaulio čempionate. Dalyvavimo kaina – 30 eurų komandai. L3L komandoms, registruotoms 2014-2015 m. sezone, dalyvavimas šioje grupėje – nemokamas. Visi dalyviai nemokamai vaišinami „Vytauto“ vandeniu ir „Elmenhorster“ sultimis.

Jaunučių grupė

Šioje grupėje žaisti gali tik krepšininkai, gimę 2000 m. sausio 1 d. ir vėliau. Jų meistriškumo lygis neribojamas – dalyvauti gali visose lygose registruoti žaidėjai. Dalyvavimo kaina – 30 eurų komandai. Nugalėtojams atiteks rėmėjų prizai. Visi dalyviai nemokamai vaišinami „Vytauto“ vandeniu ir „Elmenhorster“ sultimis.

Visose grupėse komandos sužais bent po 3 rungtynes.

Turnyre taip pat vyks snaiperio ir karavano konkurso rungtys, gera nuotaika – garantuota!

Registracija į turnyrą vyksta iki vasario 25 dienos, paspaudus čia. Paskubėkite, kadangi dalyvių skaičius – ribotas. Informacija teikiama el. paštu info@l3l.lt ir telefonu 8676 33704.

Vaizdo reportažas iš ankstesnio turnyro sporto halėje:

Skaitykite daugiau: http://www.basketnews.lt/news-81134-didziausias-ziemos-3×3-turnyras-kauno-sporto-haleje-vilioja-piniginiu-prizu.html#.VOYfBzZD5HC#ixzz3SDgQpcX4

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai. Toliau naršydami svetainėje sutinkate, kad slapukai atsirastų Jūsų įrenginyje. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos.

Slapukas yra nedidelė teksto rinkmena, kuri, apsilankius svetainėje, išsaugoma Jūsų kompiuteryje arba greitojo ryšio įrenginyje. Dėl jo interneto svetainė tam tikrą laiką gali „atsiminti“ Jūsų veiksmus ir parinktis (pvz., registracijos vardą, kalbą, šrifto dydį ir kitas rodymo parinktis), dėl to Jums nereikia kaskart jų iš naujo įvedinėti, lankantis svetainėje ar naršant įvairiuose jos puslapiuose.

Close