Tarptautinės policijos asociacijos Prienų skyriaus nariai sodindami medžius sujungė praeitį su dabartimi

Tęsdami senas tradicijas, Tarptautinės policijos asociacijos (TPA) Prienų skyriaus nariai, Valstybės sienos apsaugos tarnybos (VSAT) Lazdijų rinktinės Kybartų užkardos kvietimu balandžio 27 dieną lankėsi Kybartuose.
Susitikimo metu atkalumą, rankos taiklumą ir akies žvitrumą visi tikrinosi krepšinio, šaudymo bei smiginio varžybose. Susumavus rezultatus, nugalėjo draugystė. Po sporto varžybų asociacijos nariams buvo suteikta teisė prie koplytstulpio, skirto tarnyboje ir sovietiniuose lageriuose žuvusiems pasieniečiams atminti, pasodinti tris maumedžius, atvežtus iš Prienų maumedyno. Šis koplytstulpis pastatytas VSAT Lazdijų rinktinės Lieponos užkardos pasieniečių surinktomis lėšomis. Vėliau Vilkaviškio rajono Gudelių kaimo sodyboje buvo surengta smagi vakaronė.

Informaciją pateikė:

Arūnas Malinauskas,
Alytaus aps. VPK Prienų rajono policijos komisariato
Organizacinės grupės vyresnysis specialistas

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai. Toliau naršydami svetainėje sutinkate, kad slapukai atsirastų Jūsų įrenginyje. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos.

Slapukas yra nedidelė teksto rinkmena, kuri, apsilankius svetainėje, išsaugoma Jūsų kompiuteryje arba greitojo ryšio įrenginyje. Dėl jo interneto svetainė tam tikrą laiką gali „atsiminti“ Jūsų veiksmus ir parinktis (pvz., registracijos vardą, kalbą, šrifto dydį ir kitas rodymo parinktis), dėl to Jums nereikia kaskart jų iš naujo įvedinėti, lankantis svetainėje ar naršant įvairiuose jos puslapiuose.

Close