„Tėvynę turime tik vieną“

Per amžius puoselėta valstybingumo tradicija ir išorės jėgų nesugniuždytas laisvės troškimas lėmė, kad 1918 m. vasario 16 d. buvo atkurta Lietuvos valstybė. Vasario 16-oji – tai diena, kuri visada jungs praeities, dabarties ir ateities kartas.

DSC_0476

Prieš 97-erius metus ištarti Lietuvos nepriklausomybę skelbiantys žodžiai palietė kiekvieno lietuvio širdį ir įkvėpė drąsiai ginti savo tautos ir valstybės teisę gyventi laisvai.

Lietuvos valstybės atkūrimo dieną Šilavoto laisvalaikio salėje vyko minėjimas-koncertas „Tėvynę turime tik vieną“. Į renginį susirinkusius Šilavoto seniūnijos gyventojus iškilios šventės proga pasveikino Šilavoto seniūnijos seniūnė Neringa Pikčilingienė ir svečiai iš Veiverių.

Meninę programą atliko Šilavoto laisvalaikio salės folkloro kolektyvas „Akacija“. Programoje skambėjo gražiausios dainos apie tėvynę Lietuvą, buvo skaitoma Just. Marcinkevičiaus ir B. Brazdžionio poezija.

  Kultūrinių renginių organizatorė Saulė Blėdienė

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai. Toliau naršydami svetainėje sutinkate, kad slapukai atsirastų Jūsų įrenginyje. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos.

Slapukas yra nedidelė teksto rinkmena, kuri, apsilankius svetainėje, išsaugoma Jūsų kompiuteryje arba greitojo ryšio įrenginyje. Dėl jo interneto svetainė tam tikrą laiką gali „atsiminti“ Jūsų veiksmus ir parinktis (pvz., registracijos vardą, kalbą, šrifto dydį ir kitas rodymo parinktis), dėl to Jums nereikia kaskart jų iš naujo įvedinėti, lankantis svetainėje ar naršant įvairiuose jos puslapiuose.

Close