Morės jau laukia Užgavėnių (GALERIJA)

Prienų krašto muziejaus kiemelyje jau puikuojasi nemaža grupelė Morių. Tai – muziejaus paskelbto konkurso dalyvės.

mores

 

galerija0906

Prienų krašto muziejus kviečia bendruomenes, įmones, įstaigas, organizacijas sukurti originaliausią Užgavėnių Morę. Jos bus, o keletas jau yra, eksponuojamos Prienų krašto muziejaus kieme nuo vasario 10 d. iki 17 d. Vasario 17 d. – Užgavėnių šventės metu, balsuodami išrinksime originaliausią Morę. Ko gero Užgavėnės bus pirmos ir paskutinės visoms konkurso dalyvėms.

Jau dabar į muziejaus kiemelį atkeliavusios dalyvės iš Globos namų, VšĮ „Prienų ligoninė“, Socialinių paslaugų centro bei Balbieriškio. Balbieriškio moksleiviai nepraleido progos ir savo Morę išleisti į rajono centrą pasisvečiuoti.

Norite ir savo Morę pamatyti tarp „Mis Užgavėnės 2015“ dalyvių? Jūs dar turite tam laiko! Informacija galite gauti  tel. 8 652 99077.

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai. Toliau naršydami svetainėje sutinkate, kad slapukai atsirastų Jūsų įrenginyje. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos.

Slapukas yra nedidelė teksto rinkmena, kuri, apsilankius svetainėje, išsaugoma Jūsų kompiuteryje arba greitojo ryšio įrenginyje. Dėl jo interneto svetainė tam tikrą laiką gali „atsiminti“ Jūsų veiksmus ir parinktis (pvz., registracijos vardą, kalbą, šrifto dydį ir kitas rodymo parinktis), dėl to Jums nereikia kaskart jų iš naujo įvedinėti, lankantis svetainėje ar naršant įvairiuose jos puslapiuose.

Close