„Prienai“ dar kartą pralaimėjo Tartu „TU/ROCK“ (GALERIJA)

Ketvirtadienio vakarą Prienų sporto ir pramogų arenoje vykusiose Baltijos krepšinio lygos (BBL) atsakomosiose varžybose Prienų „Prienai“ dar kartą 67:73 pralaimėjo Estijos „TU/ROCK“.

10986686_1612313132325629_5792174870525728304_n

 

galerija0906

Nors varžybos prasidėjo nemažu prieniečių spurtu, deja, estai greitai perėmė žaidimo kontrolę ir iki pat paskutinės minutės žingsniavo koja kojon su priešininkais. Likus tik paskutinei minutei – jie sugebėjo nuo apylygio skirtumą padidinti iki 6 taškų ir paskutinėmis akimirkomis išplėšti pergalę prieniečiams iš rankų.

Arnas Labuckas įmetė net 22 taškus, o Martynas Linkevičius – 17.  Dar vienas naudingiausių žaidėjų – Dominykas Milka dėl patirtos traumos aikštelę paliko dar rungtynių viduryje.

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai. Toliau naršydami svetainėje sutinkate, kad slapukai atsirastų Jūsų įrenginyje. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos.

Slapukas yra nedidelė teksto rinkmena, kuri, apsilankius svetainėje, išsaugoma Jūsų kompiuteryje arba greitojo ryšio įrenginyje. Dėl jo interneto svetainė tam tikrą laiką gali „atsiminti“ Jūsų veiksmus ir parinktis (pvz., registracijos vardą, kalbą, šrifto dydį ir kitas rodymo parinktis), dėl to Jums nereikia kaskart jų iš naujo įvedinėti, lankantis svetainėje ar naršant įvairiuose jos puslapiuose.

Close