Robotikos mokykla jau ir Kauno rajono išradėjams

Robotikos mokykla iki šiol veikusi tik Vilniuje su nauja energija atvyksta į Kauną! Ši mokykla suteiks galimybę įgyti robotikos, programavimo, 3D modeliavimo/projektavimo, mechanikos bei elektronikos įgūdžių. Be to, tai padės mokiniams lengviau orientuotis ateities profesijų perspektyvoje. Užsiėmimus, kurie vyksta mažose grupėse, dažniausiai veda du mokytojai, išmanantys mechatroniką, programavimą, elektroniką, todėl kiekvienas moksleivis turės individualų ugdymo planą! Bus sprendžamos originalios užduotys, konstruojami robotai, kuriamos ateities mašinos, programuojami pačių sukurti žaidimai. Užsiėmimų metu lavinamas mokinio kūrybingumas, loginis mąstymas, atmintis, pastabumas, planavimas bei darbo komandoje įgūdžiai. Kviečiami moksleiviai ir iš aplinkinių miestų.

Pamokos vyks adresu: KTU inžinerijos Licėjus S. Lozoraičio gatvė 13, Kaunas 50137. Užsiėmimai vyks du kartus per savaitę po 1,5 val. po pietų arba 3 val. savaitgalį.

Kviečiame apsilankyti mūsų internetiniame puslapyje: www.robotikosmokykla.lt

2 nuotrauka 3 nuotrauka

4 nuotrauka 5 nuotrauka

6 nuotrauka 7 nuotrauka

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai. Toliau naršydami svetainėje sutinkate, kad slapukai atsirastų Jūsų įrenginyje. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos.

Slapukas yra nedidelė teksto rinkmena, kuri, apsilankius svetainėje, išsaugoma Jūsų kompiuteryje arba greitojo ryšio įrenginyje. Dėl jo interneto svetainė tam tikrą laiką gali „atsiminti“ Jūsų veiksmus ir parinktis (pvz., registracijos vardą, kalbą, šrifto dydį ir kitas rodymo parinktis), dėl to Jums nereikia kaskart jų iš naujo įvedinėti, lankantis svetainėje ar naršant įvairiuose jos puslapiuose.

Close