Mūsų išskirtinumas – ilgametė patirtis

Vasario 2 dieną Birštone vyko pretenduojančių tapti daugiabučių namų administratoriais prisistatymas gyventojams. Nemažai žmonių sudomino UAB „Nemuno būstas“ vadovės Jolantos Volteraitytės pasisakymas. Kad situacija būtų aiškesnė, o gyventojai gautų daugiau papildomos informacijos, gerbiamai vadovei dar užduodu keletą klausimų.

 2 Jolanta Volteraityte

Daugiabučių namų administravimo srityje turite didelę patirtį. Kokios gyventojų problemos yra (ar buvo) sunkiausiai sprendžiamos?

 

Turbūt sunkiausia yra gauti daugumos gyventojų pritarimą remonto darbams atlikti, nes žmonės dažniausiai nesuvokia problemos svarbos, kitą kartą – net grėsmės. Kitas rūpestis – negyvenami butai (patalpos), iškilus didesnei problemai kartais buto savininko tenka ieškoti ir su policijos pagalba.

Birštone dalyvavote gyventojų susirinkime ir pristatėte savo paslaugų paketą. Išgirdote susirinkusiųjų replikas, klausimus ir pageidavimus. Buvo išsakytos ir problemos, kurios buvusio administratoriaus nebuvo sprendžiamos (ar neišsprendžiamos) jau daugelį metų. Kokią nuomonę susidarėte apie padėtį kurorte, ar Birštono gyventojų pageidavimai ir norai yra išskirtiniai?

Susitikimo metu išgirsti gyventojų pageidavimai ir nuogąstavimai mums yra suprantam. Mūsų įmonė yra pasiruošusi spręsti svarbiausias gyventojų išsakytas informacijos, ataskaitų, tiesioginio bendravimo su administratoriumi trūkumo problemas.

Dar noriu pridurti, jog labai smagu, kad Birštono valdžia ir merė priėmė tokį sprendimą ir suteikė galimybę gyventojams patiems spręsti ir pasirinkti kokybiškas paslaugas teikiančią įmonę.

Jūs pristatėte savo bendrovės teikiamas paslaugas, tačiau panašias paslaugas pristatė ir kita bendrovė. Paslaugų kainos taip pat mažai skiriasi. Kuo jūs esate pranašesni ir kodėl rekomenduotumėte gyventojams pasirinkti administratoriumi būtent bendrovę „Nemuno būstas“?

Mūsų išskirtinumas yra ilgametė patirtis būsto priežiūros srityje. Mes vieninteliai Lietuvoje dirbame pagal Pastatų priežiūros standartą, kuris užtikrina visapusę pastato priežiūrą: nepriekaištingą inžinerinės įrangos funkcionavimą, efektyvų energetinių išteklių naudojimą, operatyvų reagavimą į skubius pranešimus 24 val. per parą ir mažesnes būsto priežiūros sąnaudas.

Vienas iš standarto elementų yra asmeninis vadybininkas. Tai reiškia, kad mes itin daug dėmesio skiriame tiesioginiam bendravimui su klientu. Asmeninis vadybininkas sprendžia visus su būsto priežiūra susijusius klausimus, bendrauja su gyventojais, organizuoja susirinkimus, teikia išsamias ataskaitas, kaip ir kur naudojami iš gyventojų surenkami pinigai. Neabejojame, kad skaidrumas ir dėmesys kiekvienam į mus besikreipiančiam yra didelė vertybė.

Iškilus problemai gyventojai gali skambinti į visą parą veikiantį skambučių centrą, kur bus išklausyta problema ir, esant neatidėliotinam reikalui, pasiųsta avarinė tarnyba, kuri dirba 24 val. per parą, 7 d. per savaitę.

Visiems darbams suteikiama garantija, o išsami informacija apie planuojamus ir atliktus darbus lengvai prieinama interneto savitarnos svetainėse

 

Birštoniečiai yra gana reiklūs ir principingi atvykstantiems teikti paslaugas iš kitų miestų. Jūs tas pastabas girdėjote. Kaip žadate išspręsti šią problemą?

Siekdami, kad gyventojai būtų patenkinti ir galėtų bendrauti tiesiogiai su savo namo vadybininku, planuojame įkurti savo įstaigą Birštono mieste. Gyventojams bus patogu – viskas vienoje vietoje ir jų mieste.

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai. Toliau naršydami svetainėje sutinkate, kad slapukai atsirastų Jūsų įrenginyje. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos.

Slapukas yra nedidelė teksto rinkmena, kuri, apsilankius svetainėje, išsaugoma Jūsų kompiuteryje arba greitojo ryšio įrenginyje. Dėl jo interneto svetainė tam tikrą laiką gali „atsiminti“ Jūsų veiksmus ir parinktis (pvz., registracijos vardą, kalbą, šrifto dydį ir kitas rodymo parinktis), dėl to Jums nereikia kaskart jų iš naujo įvedinėti, lankantis svetainėje ar naršant įvairiuose jos puslapiuose.

Close