„Žiemos atspindžiai“ – Nemuno kilpų regioniniame parke

Nors lauke nepanašu į speiguotą žiemą, tačiau vasario 4 dieną atėjusieji į Birštono meno mokyklos dailės skyriaus ir dizaino studijos mokinių parodos „Žiemos atspindžiai“atidarymo šventę Nemuno kilpų regioninio parko lankytojų centre pajuto tikrąją žiemos nuotaiką, snaigių grožį ir šalčio alsavimą.

 IMG_8986

Parodos atidarymo šventėje Birštono meno mokyklos direktorė Laimutė Raugevičienė pasidžiaugė, kad meno mokyklos moksleiviai yra bendruomeniški, vieni kitiems padeda ir kartu džiaugiasi pasiekimais ir laimėjimais.

Kaip to įrodymą Birštono meno mokyklos muzikos skyriaus mokiniai visiems susirinkusiems padovanojo gražų ir šiltą koncertą. Dainavo mažoji dainorėlė Adrija, taip pat Justė, Austėja, grojo mokinių kvartetas. Visi muzikantai sulaukė nuoširdžių plojimų.

Vienoje lankytojų centro salėje eksponuojami Dailės skyriaus mokinių –piešimo mokytojų Eglės Janušaitienės, Laimos Petraškienės ir Rasos Mekionienės auklėtinių darbeliai, o kitoje – Dizaino studijos vadovės Vilmos Krasauskienės auklėtinių kūriniai. Tarp jų ir respublikinėje parodoje dalyvavusių Suprijos Radiant Didlos ir Evaldo Kašiubos darbai.

Vaikų piešiniuose vaizduojami baltos žiemos vaizdai, krintančias baltos snaigės, juokingi seniai besmegeniai, iš senų vaikystės pasakų atkeliavę veikėjai – vilkas, lapė ir žuvelės, sniegynuose snaudžiantys nykštukai ir pavasario ilgesys.

Nemuno kilpų regioninio parko kultūrologė Ramutė Milušauskienė visus parodos dalyvius ir jų mokytojas Ramunę Litvynskienę, Danguolę Kolpakovienę, Vilmą Krasauskienę, Laimą Petraškienę, Rasą Mekionienę, Eglę Janušaitienę apdovanojo padėkos raštais ir suvenyrais.

Ši paroda yra jau ne vienus metus gyvuojančio gražaus bendravimo ir bendradarbiavimo tarp meno mokyklos ir Nemuno kilpų regioninio parko direkcijos pavyzdys.

 

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai. Toliau naršydami svetainėje sutinkate, kad slapukai atsirastų Jūsų įrenginyje. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos.

Slapukas yra nedidelė teksto rinkmena, kuri, apsilankius svetainėje, išsaugoma Jūsų kompiuteryje arba greitojo ryšio įrenginyje. Dėl jo interneto svetainė tam tikrą laiką gali „atsiminti“ Jūsų veiksmus ir parinktis (pvz., registracijos vardą, kalbą, šrifto dydį ir kitas rodymo parinktis), dėl to Jums nereikia kaskart jų iš naujo įvedinėti, lankantis svetainėje ar naršant įvairiuose jos puslapiuose.

Close