Viešnagė Prienų vaikų bibliotekoje

Lopšelis-darželis „Saulutė“ vykdo projektą „Pasakų stotelė“. Grupių auklėtojos vaikučiams seka įvairias pasakas, bando jas inscenizuoti. Spalio 17 dieną „Ežiukų“ grupės vaikučiai, lydimi auklėtojos Danutės ir Evaldo mamytės, atvyko į Prienų vaikų biblioteką.

Svečius maloniai sutiko bibliotekos darbuotojos – vedėja Gražina, bibliotekininkės Onutė ir Zita. Jos pakvietė vaikučius apžiūrėti patalpas, knygeles lentynose, supažindino su jų įvairove. Vaikai galėjo knygeles pavartyti, pasigrožėti jų iliustracijomis. Bibliotekininkė Onutė papasakojo apie ilgą knygelės kelią, pamokė, kad jas reikia saugoti ir tausoti, pasekė vaikams jų pageidaujamą pasaką.

Vaikai buvo be galo smalsūs, norėjo viską apžiūrėti, pamatyti, susipažinti.

Vieni vartė knygeles, kiti dėliojo dėliones, o dar kiti žaidė su minkštais žaislais. Darbuotojos kvietė vaikus apsilankyti bibliotekoje kartu su savo tėveliais, dovanojo kiekvienam po skirtuką knygai.

Dėkojame bibliotekos darbuotojoms už šiltą vaikučių priėmimą.

 

Danutė Ivanauskienė,

lopšelio-darželio „Saulutė“ vyr. auklėtoja

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai. Toliau naršydami svetainėje sutinkate, kad slapukai atsirastų Jūsų įrenginyje. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos.

Slapukas yra nedidelė teksto rinkmena, kuri, apsilankius svetainėje, išsaugoma Jūsų kompiuteryje arba greitojo ryšio įrenginyje. Dėl jo interneto svetainė tam tikrą laiką gali „atsiminti“ Jūsų veiksmus ir parinktis (pvz., registracijos vardą, kalbą, šrifto dydį ir kitas rodymo parinktis), dėl to Jums nereikia kaskart jų iš naujo įvedinėti, lankantis svetainėje ar naršant įvairiuose jos puslapiuose.

Close