„Nemuno būstas“ – patikimas Jūsų namo prižiūrėtojas

Norint, kad daugiabutis namas ilgai tarnautų, o jame gyventi būtų šilta, jauku ir ekonomiška, svarbu pasirinkti tinkamą daugiabučio administratorių. Būtent tokia yra didelę patirtį turinti bendrovė „Nemuno būstas“.

DSC_0007

Pagal „Mano būsto“ pastatų priežiūros standartą dirbanti daugiabučius namus administruojanti įmonė „Nemuno būstas“ jau ne vienerius metus sėkmingai vykdo daugiabučių priežiūrą. Gyventojų pasitikėjimą pelniusi įmonė nuolat tobulina savo veiklą ir siūlo išskirtinai tik kokybiškas paslaugas.

Išskirtinis „Nemuno būsto“ veiklos bruožas – operatyvumas, todėl įmonės klientai gali naudotis specializuotu, 24 val. per parą dirbančiu klientų aptarnavimo centru. Gyventojai gali būti tikri, kad į visus klausimus, prašymus, pastabas ir pasiūlymus bus sureaguota laiku – klientų aptarnavimo centras pranešimus registruoja ir juos perduoda vykdymui bet kuriuo paros metu. Savo ruožtu Pastatų priežiūros standartą atitinkanti „Nemuno būsto“ avarinė tarnyba garantuoja operatyvų reagavimą į skubius pranešimus visą parą.

Kitas standarto elementas – asmeninis vadybininkas. Kiekvieno pastato šeimininkas turi savo asmeninį vadybininką, kuris sprendžia visus su pastatu susijusius klausimus, įsigilina į gyventojų individualius poreikius. Visada įsiklauso į jų pageidavimus ir pastabas, bendrauja asmeniškai ir siekia maksimalaus dėmesio klientams.

Kadangi „Nemuno būstas“ pabrėžia pasitikėjimą, visiems darbams, kuriuos derina su gyventojais ir teikia visas paslaugas iš vienų rankų, suteikia garantijas, o informacija apie planuojamus ir atliktus darbus pateikia skelbimų lentose ir interneto savitarnos svetainėje www.nemunobustas.lt. Beje, čia gyventojai taip pat gali apmokėti sąskaitas už suteiktas paslaugas, tiesiogiai bendrauti su asmeniniu vadybininku, sekti ir kontroliuoti teikiamas paslaugas neišeinant iš namų.

„Nemuno būstas“ siūlo gyventojams ekspertų sukurtus ir praktiškai išbandytus energetinio efektyvumo sprendimus, kurie leidžia taupiai vartoti šilumą daugiabutyje. Siūlomi sprendimai visada praktiški ir visada finansiškai apsimoka. „Nemuno būsto“ administruojami namai, šildymo sezono metu, sutaupo iki 15 proc. šilumos, nes nuolat turi komandą, kuri analizuoja ir kontroliuoja šilumą tiekiančias ir prižiūrinčias įmones.

FAKTAI IR SKAIČIAI

„Nemuno būstas“ administruoja 157 namus ir 6 bendrijas;

Bendras administruojamų namų plotas – daugiau kaip 180 tūkst. kv. metrų;

Įmonėje dirba 30 savo srities profesionalų.

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai. Toliau naršydami svetainėje sutinkate, kad slapukai atsirastų Jūsų įrenginyje. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos.

Slapukas yra nedidelė teksto rinkmena, kuri, apsilankius svetainėje, išsaugoma Jūsų kompiuteryje arba greitojo ryšio įrenginyje. Dėl jo interneto svetainė tam tikrą laiką gali „atsiminti“ Jūsų veiksmus ir parinktis (pvz., registracijos vardą, kalbą, šrifto dydį ir kitas rodymo parinktis), dėl to Jums nereikia kaskart jų iš naujo įvedinėti, lankantis svetainėje ar naršant įvairiuose jos puslapiuose.

Close