Nuomonė. Kam „smirda“ žemdirbiai?

Šių metų sausio 22 dieną Prienų savivaldybės salėje vyko Prienų rajono pieno gamintojų susirinkimas. Dalyvavo Seimo narys V. Kamblevičius, savivaldybės administracijos direktorius A. Marcinkevičius. Ūkininkų prisirinko pilnutėlė salė. Aptarė visiems šiomis dienomis rūpimus klausimus: dėl katastrofiškai mažėjančių pieno supirkimo kainų, kainų už galvijus, dėl perdirbėjų nesiskaitymo su šalies ūkininkais. Visi buvo aktyvūs, įsijungė į diskusijas, teikė siūlymus.

Posėdžiauti buvo leista iki 15 val. Visus susirinkusius pribloškė 14.30 val. į salę atėjusi savivaldybės darbuotoja, kuri pareiškė, kad turime susirinkimą baigti, nes 15 val. prasidės kitas susirinkimas, o ji turinti išvėdinti salę.

Jos žodžius visi supratome dviprasmiškai: arba posėdžiaudami smarkiai gadiname orą, arba žemdirbiai jau apskritai pradeda valdžiai smirdėti. Salę apleidome, o likusius klausimus baigėme svarstyti ant savivaldybės laiptų ir fojė.

Nuo seno žinoma, kad žmogaus, dirbančio žemę ir auginančio gyvulį, prakaitas nekvepia, tačiau pasijutome įskaudinti ir pažeminti. Parūpo tik vienas klausimas – ar nesmirdės ūkininkų balsai per rinkimus. Tapo aišku, kad ankstesnių rinkimų klaidų žemdirbiai nekartos.

(Susirinkime dalyvavę žemdirbiai. Sąrašas redakcijai žinomas)

„Naujasis Gėlupis“ už šios nuomonės turinį neatsako, nes tai yra subjektyvi skaitytojo nuomonė!

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai. Toliau naršydami svetainėje sutinkate, kad slapukai atsirastų Jūsų įrenginyje. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos.

Slapukas yra nedidelė teksto rinkmena, kuri, apsilankius svetainėje, išsaugoma Jūsų kompiuteryje arba greitojo ryšio įrenginyje. Dėl jo interneto svetainė tam tikrą laiką gali „atsiminti“ Jūsų veiksmus ir parinktis (pvz., registracijos vardą, kalbą, šrifto dydį ir kitas rodymo parinktis), dėl to Jums nereikia kaskart jų iš naujo įvedinėti, lankantis svetainėje ar naršant įvairiuose jos puslapiuose.

Close