Radviliškio „Lokomotyvas” triuškinančiu rezultatu įveikė Prienų „STIHL”

„Futsal A lyga“ devintojo turo mače pergalę iškovojo Radviliškio „Lokomotyvas“, kuris  svečiuose triuškinančiu rezultatu 10:0 (3:1) įveikė Prienų STIHL.

10678786_1592290947661181_890085473238380797_n

Pirmajame kėlinyje jau pirmąją rungtynių minutę savo komandos įvarčių sąskaitą atidarė Justas Gulbinas, kuomet taikliai kamuolį pasiuntė į varžovų vartus (1:0). Dar po keleto minučių, radviliškiečiai savo įvarčių sąskaitą padidino, kai STIHL ekipos žaidėjas Mindaugas Žigutis kamuolį įspyrė į savus vartus. Devynioliktąją rungtynių minutę dar kartą taikliu smūgiu pasižymėjo Justas Gulbinas, po kurio įvarčio rezultatas tapo 3:0.

Antrasis rungtynių kėlinys prasidėjo sėkmingai užbaigta Jurij Jeremejev ataka, po kurios radviliškiečiai dar labiau padidino savo pranašumą (4:0). 24-ąją minutę Vaidas Garšvinskas savo ekipai iškovojo net du įvarčius taip padidindamas komandos persvarą (6:0).  Nereikėjo ilgai laukti ir Prienų STIHL ekipa sulaukė dar vieno Jurij Jeremejev įvarčio, po kurio „Lokomotyvas“ išsiveržė į priekį (7:0). 37-ąją rungtynių minutę įvartį pelnė Mantas Leonavičius, o paskutiniąją rungtynių minutę Radviliškio ekipos žaidėjai galutinai sutriuškino Prienų STIHL, kuomet įvarčius vienas po kito pelnė Tomas Sirevičius bei Giedrius Barevičius. Devintojo turo rungtynes „Lokomotyvo“ ekipa užbaigė triuškinančiu rezultatu (10:0) bei šventė pergalę svečiuose.

www.futsal.lt

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai. Toliau naršydami svetainėje sutinkate, kad slapukai atsirastų Jūsų įrenginyje. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos.

Slapukas yra nedidelė teksto rinkmena, kuri, apsilankius svetainėje, išsaugoma Jūsų kompiuteryje arba greitojo ryšio įrenginyje. Dėl jo interneto svetainė tam tikrą laiką gali „atsiminti“ Jūsų veiksmus ir parinktis (pvz., registracijos vardą, kalbą, šrifto dydį ir kitas rodymo parinktis), dėl to Jums nereikia kaskart jų iš naujo įvedinėti, lankantis svetainėje ar naršant įvairiuose jos puslapiuose.

Close